Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Pratite nivo SpO2 u krvi uz Huawei Watch GT 2 Pro

Zasićenje krvi kiseonikom (SpO2) jedan je od ključnih parametara za svakodnevno funkcionisanje organizma. Njegovi nivoi u našoj krvi mogu varirati u zavisnosti od toga kako se naša tela menjaju, a da ni ne primetimo. Da bi se naglasila važnost SpO2, i njegovog merenja, deo wellness aktivacija za proslavu Huawei meseca zdravlja fokusiran je upravo na ovaj parametar. Šta čini njegovu kontrolu toliko važnom? Nadgledanje SpO2 može otkriti respiratorne bolesti, ali i upozoriti na nizak nivo kiseonika, što vas može podstaći da pravilnije dišete ili se opredelite za neke od aktivnosti poput šetnje ili vežbanja.

Precizno praćenje tokom celog dana

Huawei Watch GT 2 Pro automatski detektuje zasićenje kiseonikom i to tokom 24 sata. Na taj način pruža vam dragocene podatke o promenama u SpO2 koje se dešavaju tokom laganog hodanja, intenzivnijih treninga, pa čak i tokom spavanja.

Zahvaljujući ovom uređaju možete pratiti i druge važne parametre i tako svoju brigu o sebi podići na viši nivo. Huawei TrueSleep 2.0 tehnologija omogućava vam naučno praćenje sna, analizira rad vašeg srca i doprinosi da novi dan započnete odmorni.

Sa novom energijom, dolazi i novi elan za rad na sebi – tako da je vreme za trening. Huawei Watch GT 2 Pro podržava praćenje parametara za više od 100 režima vežbanja, a na raspolaganju su vam i programi sa glasovnim navođenjem u okviru kojih ćete dobiti predloge kako bolje i efikasnije trenirati. Pritom, dok trenirate, obavezno obratite pažnju na SpO2 i prilagodite mu intenzitet treninga.

Svoj Huawei Watch GT 2 Pro možete povezati kako sa najnovijim Huawei Mate 40 Pro i drugim Huawei telefonima, tako i sa pametnim telefonima drugih proizvođača putem Huawei Health aplikacije. Jednostavnim uparivanjem sve značajne informacije biće sinhronizovane. To praktično znači da ćete putem sata dobijati poruke i obaveštenja, obavljati pozive, ali i da će svi oni zdravstveni parametri koji pratite, uključujući SpO2 biti dostupni i na mobilnom uređaju.

Osim na Huawei Watch GT 2 Pro modelu opcija praćenja nivoa SpO2 dostupna je na Huawei Watch GT 2e i Huawei Watch Fit, pametnom satu modernog dizajna koji pored SpO2 prati i brojne druge zdravstvene i fitnes parametre. Odaberite svoj uređaj i dodatno se posvetite svome zdravlju.

Poboljšajte svoju tehniku disanja

Proleće donosi idealnu priliku da promenite svoje navike. Ne samo intenziviranje treninga, već i promenu načina na koji dišete. Stoga Huawei ljubiteljima brenda u Huawei meseca zdravlja donosi  podršku stručnjaka i savete usmerene na disanje i njegovu važnost za zdravstveno stanje i generalni osećaj blagostanja.

Kada ste poslednjeg puta duboko disali? Benefiti pravilnog disanja su brojni. A uz vežbe disanja dostupne na Huawei Watch GT 2 Pro svakim danom možete biti korak bliže ne samo pravilnom disanju, već i zdravijem životnom stilu!

Podrška svakom vašem koraku

Huawei Health Month, mesec je deljenja znanja o načinima za poboljšanje zdravlja. Odaberite Huawei uređaj koji će vam biti saveznik u praćenju važnih zdravstvenih parametara, u  dostizanju forme, ali i u stvaranju onog dobrog osećaja koji nastaje samo kada brinemo u sebi.

Huawei Watch GT 2 Pro - Nebula Gray

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela