Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Posebna ponuda za rekordera u prodaji mobilnih telefona

Redmi Note 11S je uređaj iz čuvene Redmi serije telefona koju nam donosi  globalna tehnološka kompanija Xiaomi. Osim elegantnog dizajna, neke od ključnih karakteristika koje krase ovaj model su i  izuzetna kamera od 108 MP, kao i MediaTek Helio G96 procesor.

Redmi telefoni su od svog pojavljivanja na tržištu postali pravi fenomen i ne čudi što su početkom godine premašili cifru od čak 240 miliona prodatih uređaja. Model Redmi Note 11S doneo je ozbiljan iskorak i usavršavanje skoro svih mogućnosti telefona, kako bi svaki korisnik imao pristup naprednim funkcijama u svom svakodnevnom korišćenju ovog fantastičnog uređaja koji podiže korisničko iskustvo na još viši nivo.

 

Redmi Note 11S - fotografija 2

 

Zabeležite svaki svoj trenutak i podelite ga sa prijateljima

Glavna kamera Redmi Note 11S ima primarni senzor od čak 108 MP, koji omogućava snimanje u visokoj rezoluciji i sa verodostojnim detaljima, zahvaljujući kojima svaki korisnik može na jednostavan način da podeli trenutke iz svog života sa svima. Uz selfi kameru od 16 MP moći ćete da zabeležite neverovatne slike pri svakom osvetljenju, a vizuelni efekti koji se nalaze u podešavanjima kamere doprineće tome da krajnji rezultat u svakoj situaciji bude očaravajući. Takođe, FHD+ AMOLED DotDisplay visoke brzine osvežavanja od 90 Hz pružiće neverovatno živopisne boje i detalje, uz neverovatnu jasnoću ekrana čak i pri jakom dnevnom svetlu, dok će svaki pokret na ekranu biti lagodan i efikasan.

Moćne funkcije procesora i baterije za lagodno celodnevno korišćenje

I sa softverske strane uređaj predstavlja ozbiljno unapređenje u odnosu na svoje prethodnike. Redmi Note 11S lagano odgovara na sve važe zahteve uz pomoć naprednog osmojezgarnog MediaTek Helio G96 procesora i sa do 8 GB RAM-a, uz opremljenost baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh i uz brzo 33W Pro punjenje. Ovo  vam omogućava da uređaj napunite do 100% za oko sat vremena, što znači da ne morate da brinete o bateriji dok koristite svoj telefon tokom dana.

Uz sve ovo, značajan napredak predstavlja i primena  LiquidCool tehnologije za smanjivanje toplote koja dolazi sa ekrana. Površina od 10005mm za rasipanje toplote omogućava da se Redmi Note 11S stalno hladi i da radi bez problema, čak i tokom zahtevnijih procesa.

Lagodan i kompaktan dizajn za svakodnevne potrebe

Redmi Note 11S doneo je i  potpuno novi dizajn ravnog okvira sa minimalističkim stilom koji daje elegantan izgled, ali je istovremeno i apsolutno praktičan i možete ga lagodno poneti svuda sa sobom. Uređaj je dostupan u tri boje: beloj, tamno plavoj i sivoj kako bi se besprekorno uklopio u svačiji stil.

Tokom trajanja akcije Redmi Note 11S uređaj možete nabaviti po neverovatnoj ceni od 31.999 RSD, što predstavlja uštedu od 3.000 RSD imajući u vidu da je redovna cena 34.999RSD. Akcija traje u periodu od 12.9. do 30.9. u Xiaomi Store i kod ovlašćenih maloprodaja.

 

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela