Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Philips Monitors potvrdio učestovanje na sajmu ISE 2022 u Barseloni

Philips Monitors, zajedno s Philips Professional Display Solutions sa zadovoljstvom potvrđuje učestvovanje na ovogodišnjem ISE-u 2022, najvećoj izložbi za stručnjake audiovizualnih sistema i sistemskih integracija, koje će se održati od 10. do 13. maja 2022. u Barseloni. Na sajmu Fira de Barcelona, u dvorani Gran Via, hali broj 3, na štandu 3Q600, Philips će posetioce dočekati s najnovijim monitorima. Posetioci će imati priliku da vide i iskuse Philipsov poslednji set poslovnih rešenja, koja podupiru sve tržišne segmente, kao i korporativne aspekte, obrazovanje, maloprodaju i brojne druge.

 

MMD_ISE2022_Press_Release_Visual_1200x628_v2

 

Touch monitori za učenje na daljinu

Neki od izloženih monitora dolaze s touch-screen tehnologijom. Opremljeni Projected-Capacitive (P-Cap) touch tehnologijom, omogućuju i do 10 simultanih dodira, udovoljavajući uslovima visokog i zahtevnijeg obrazovanja, istovremeno poboljšavajući saradnju među učenicima. Na štandu će posetioci moći da isprobaju 242B1TC, 23.8-inčni monitor koji se oslanja na Advanced In-Cell i Projected Capacitive tehnologije. Prirodniji, tečniji i brži odziv na dodir odgovara zahtevima edukativnih aplikacija, bilo u školi ili za učenje na daljinu, a sve to zahvaljujući kompatibilnosti plug & play sistema Windows 10 i različitim verzijama Androida i Linuxa.

Fleksibilnost USB-C povezivanja

USB-C povezivanje je snažno i praktično rešenje dizajnirano za povećanje produktivnosti današnjih polivalentnih profesionalaca koji simultano obavljaju više zadataka. Uz tanak reverzibilni USB-C konektor za jednostavno povezivanje s jednim kablom, ovo rešenje za povezivanje omogućuje korisnicima brz i siguran prenos podataka, punjenje prenosnih računara i priključenje perifernih uređaja direktno na monitor, u svrhu deljenja datoteka, gledanja videozapisa i još mnogo toga. Na ISE-u će posetioci moći da otkriju četiri modela Philips monitora: ravni 27-inčni (68,6 cm) 276B1JH koji meša sigurnost Windows Hello™ web kamere s visokim ekološkim standardima, zakrivljeni 34-inčni (86,36 cm) 346E2CUAE za veću produktivnost s više prostora za side-by-side komparacije, zakrivljeni 34-inčni (86,36 cm) 346P1CRH za savladavanje svakog zadatka u oštrom panoramskom pogledu i 27-inčni (68,47 cm) 279C9, dobitnik iF Design Awarda, kao i Red Dot nagrade 2020. godine.

Doba zelenih i održivih proizvoda

Philips Monitors nudi rekordan broj od čak 64 monitora na tržištu nedavno sertifikovanih TCO sertifikatom generacije 9. Kao što to TCO sertifikat generacije 9 garantuje, Philipsovi monitori se proizvode odgovorno s obzirom na okolinu i sigurnost i imaju niz uređaja za uštedu energije, inovativne i ekološki prihvatljive tehnologije koje se proizvode u distributivnom lancu gde su održivost i etička pitanja prioritet. Na primer, PowerSensor i LightSensor su dve bitne zelene karakteristike kojima je opremljena većina Philipsovih monitora. Na ISE-u će se pronaći i Philipsov najzeleniji monitor dostupan na tržištu, dizajniran za optimalnu udobnost i produktivnost, imajući na umu uticaj na okolinu: Philips 272B1G, 27-inčni (68,6 cm) Full HD monitor.

“Drago nam je što učestvujemo na ISE-u i dajemo posetiocima priliku da sami iskuse inovacije koje unosimo na tržište. MMD for Philips Monitors radi na postizanju važnih ciljeva, osiguravajući klijentima prijatno korisničko iskustvo, pritom štiteći Zemlju”, rekla je Xeni Bairaktari, globalna direktorka marketinga i Senior Brand Manager EU u kompaniji Philips Monitors & IT Accessories i zaključila: “ISE je prilika da pokažemo sva svoja najbolja korporativna, poslovna i obrazovna rešenja.”

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela