Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Philips monitori za najproduktivnija radna okruženja

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, profesionalnim korisnicima nudi širok spektar monitora koji im uspešno pomažu u podizanju nivoa produktivnosti. Profesionalci iz različitih područja – dizajna, arhitekture, filmske montaže, fotografije ili knjigovodstva – uz Philips monitore će se uspešno vratiti na posao nakon godišnjih odmora. Od izvrsnih vizuelnih performansi preko jednostavne povezivosti do pametne praktičnosti i povećane prilagodljivosti, Philipsovi monitori imaju ponešto za svakog korisnika.

 

243V7QJABF

 

Optimalna produktivnost

Svaki profesionalac čiji posao zahteva tačan prikaz boja i konzistentno osvetljenje, biće vrlo zadovoljan Philips 243V7QJABF monitorom. Ovaj monitor nudi živopisne, jasne boje od ivice do ivice ekrana. Ima 24-inčni IPS ekran sa izuzetno širokim uglom gledanja, pa se ekran može gledati iz gotovo bilo kog ugla. Full HD monitor formata 16:9 osigurava oštre, realistične slike bogate detaljima. Ovaj monitor takođe uključuje i velik raspon karakteristika koje poboljšavaju performanse, kao što su Flicker-Free tehnologija i LowBlue Mode za zaštitu i manje umaranja očiju, EasyRead za doživljaj čitanja poput onoga s papira i mnoge druge.

Profesionalci koji traže monitor sa svim ključnim karakteristikama za maksimalnu produktivnost ne treba da traže dalje od Philips 243S5LHMB monitora. Ima 16:9 Full HD ekran za slike bogate pojedinostima, LED tehnologiju za živopisne boje kao SmartContrast za bogatije crne detalje i opciju za Economy način rada. Opremljen je i SmartErgo postoljem koji omogućava ergonomsko prilagođavanje za ublažavanje fizičkog naprezanja pogodnu za sve korisnike. Njegov kompaktan dizajn i VESA stalak osiguravaju uštedu prostora i prilagodljivost postavljanja.

Premium karakteristike

Dok spomenuti modeli V i S linije pružaju dobre osnove za profesionalce koji žele povećati produktivnost, Philips monitori takođe uključuju opsežan raspon premium karkteristika i dodatne prednosti za profesionalce. Među njima su Philips 272B8QJEB i Philips 221B8LJEB.

272B8QJEB monitor pruža profesionalcima sve što im je potrebno za obavljanje i najzahtevnijih zadataka. Njegov 27-inčni ekran pruža Crystalclear, Quad HD sliku koja ‘oživljava’ slike i grafike. O kome god se radi – profesionalnim korisnicima kojima trebaju izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rešenja, profesionalcima koji koriste aplikacije za 3D grafiku ili finansijskim stručnjacima koji rade na zahtevnim proračunskim tabelama – monitori kompnije Philips osiguravaju savršenu Crystalclear sliku.

Philips 221B8LJEB takođe ima poboljšanu Full HD 1920 x 1080 rezoluciju za jasne detalje, visoko osvetljenje, izuzetn kontrast i realne boje koje se dinamički optimizuju zahvaljujući tehnologiji SmartImage.

Za ekološki osvešćene, važno je napomenuti kako ovaj monitor ima TCO Edge sertifikat koji osigurava 85 posto plastike dobijene recikliranjem iskorišćenih proizvoda. Takođe, omogućena je nulta potrošnja energije uz prekidač za potpuno isključivanje.

Poboljšana povezivost

Današnji profesionalci su konstantno u pokretu. Multitasking je sastavni deo njihovog radnog dana. Zato su za ovaj dinamični stil života idealni Philipsovi monitori sa USB-C priključcima.

Philips 272B7QUPBEB s Crystalclear QHD 2560 x 1440 rezolucijom kombinuje zaslepljujuće vizuale, uske ekrane i održivi eko-dizajn s praktičnim i jednostavnim USB-C priključkom, dok će Philips 328P6VUBREB uskoro predstaviti živopisne, sveže UltraClear 4K UHD slike, dodatno usavršene zahvaljujući High Dynamic Range (HDR) i 10-bitnoj IPS tehnologiji.

Oba modela iskorišćavaju snagu USB-C tehnologije za sigurne veze i istovremeno napajanje i punjenje prenosnika, USB 3.1 prenos podataka velikom brzinom i ugrađeni RJ-45 Ethernet za sigurnost podataka.

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela