Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Otvorena prva Huawei insta Pro 20 izložba

Kompanija Huawei otvorila je na platou ispred Rajićeva Shopping Centra, prvu Insta izložbu fotografija fotografa amatera, pobednika „Insta Pro 20“ konkursa, i pozvala sve zainteresovane da posete izložbu koja će trajati do 22. jula.

 

Uručenje nagrade

 

Kao brend čiji najnoviji uređaj, mobilni telefon Huawei P20 Pro, nosi titulu telefona sa najboljom mobilnom kamerom na svetu*, a podstaknut činjenicom da je fotografija uveliko preuzela primat u komunikaciji na društvenim mrežama među amaterima i profesionalcima širom sveta, Huawei ovog leta „preuzima“ svet fotografije! Prirodnim spajanjem savršenog korisničkog iskustva, direktne komunikacije sa potrošačima i kamere kojoj mogu zavideti mnogi fotografski uređaji, nastao je konkurs kojim je Huawei pozvao sve svoje fanove da se pokažu u svetu mobilne fotografije prateći nekoliko zadatih tema.

„Odziv je bio odličan, u Srbiji postoji mnogo talentovanih ljudi kojima je potrebna prilika i prostor da pokažu šta znaju. Njihov talenat je očaravajuć, a mi smo prepoznali ovu potrebu i organizovali konkurs koji je rezultirao velikim brojem impresivnih fotografija napravljenih mobilnim telefonom. Danas otvaramo izložbu najboljih od njih, ponosni smo na učinak svih naših fotografa amatera i nastavljamo da inspirišemo mlade ljude da ostvaruju svoje snove“, izjavila je Danijela Jovanović, Marketing direktor, Huawei Srbija prilikom otvaranja izložbe na platou ispred Rajićeva Shopping Centra.

Nakon uspešno realizovanog konkursa, Huawei je otvorio i prvu Insta izložbu fotografija nastalih mobilnim telefonom, inspirisanih Instagramom kao društvenom mrežom koja govori jezikom fotografije, na kojoj su izložene fotografije učesnika konkursa. Tokom tri nedelje trajanja, zvaničan hešteg konkursa osvanuo je na više od 8.500 fotografija koje su pokazale više svetla, detalja i oblika, u skladu sa nedeljnim temama konkursa.

Žiri koji su činili travel fotograf Katarina Batuta, lifestyle fotograf Marija Zdravković i modni fotograf Dušan Petrović, imao je izazovan zadatak da svake nedelje odabere koje od svih pristiglih fotografija, po njihovom profesionalnom mišljenju, zaslužuju da budu izdvojene kao najbolje i dobiju šansu da pobede na konkursu. Pobednici konkursa je, na otvaranju izložbe, uručena i vredna nagrada – mobilni telefon Huawei P20 Pro.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela