Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Oseti ritam ljubavi uz specijanlu HUAWEI PONUDU

U susret jednom od najlepših dana u godni, Huawei je u periodu od 1. do 14. februara pripremio sjajne popuste na neke od najpopularnijih pametnih gedžeta. Pronađite nove Huawei FreeBuds Pro, Watch GT 2 Pro ali i mnoge druge uređaje po čak 20% nižoj ceni! Najbržih 10 kupaca dva uređaja na popustu u zvaničnim Huawei Experience Store prodavnicama očekuju po dva Fit Pass vaučera za tri meseca besplatnog treniranja.

Šetnja je lepša u dvoje

Onih čuvenih 10 hiljada koraka dnevno ponekad nam se čine kao nedostižni. Nedostaje nam motivacije ili želje. Ali, u dvoje je sve lakše i lepše. Pozovite partnera da vam se pridruži u šetnji i devni cilj pređenih koraka, uz razgovor i družanje za ruku, biće postignut za tili čas! Ipak, lepo je kada pored partnera imamo još nekog ko će voditi računa o broju pređenih koraka, pulsu i otkucajima srca. To može biti upravo neki od pametnih satova kompanije Huawei: Watch GT 2 Pro, Watch GT 2e ili Watch Fit – koji će u periodu od 1. do 14. februara biti sniženi i do 20%. Pravi je trenutak da voljenu osobu ili sebe obradujete lepim, funkcionalnim i praktičnim poklonom. Zahvaljujući praćenju brojnih fitnes i zdravstvenih parametara, ovi satovi mogu biti dodatna motivacija da se pokrenete i svoju svakodnevicu upotpunite zdravijim navikama.

 

Huawei - Valentines day

 

Vaša omiljena pesma uz novi zvuk

Muzika je neizostavni deo našeg života. Uživanje u omiljenim melodijama može nam preokrenuti raspoloženje u potpunosti. Zbog toga, pravi je trenutak da pronađete Huawei FreeBuds Pro, FreeBuds 3 ili FreeLace Pro po sniženim cenama i beskompromisno uživate u omiljenim pesmama uz zvuk najvišeg kvaliteta! Ne propustite ovu priliku jer popusti na ove uređaje iznose i do 20%! Huawei FreeBuds Pro i FreeBuds 3 poznate su po opciji aktivne redukcije šuma (eng. Active Noise Cancellation), što vam omogućava da se „isključite“ i uživate muzici bez ometanja zvukovima iz okruženja.

Uređaji dostupni po specijalnim cenama

Atraktivna ponuda koju je Huawei pripremio za sve ljubitelje brenda biće aktuelna u zvaničnim Huawei Experience Store prodavnicama, kod mobilnih operatora, kao i zvaničnih distributera, a uređaji koje možete pronaći po 20% nižim cenama su:

  • Band 4
  • WATCH Fit
  • WATCH GT 2e
  • WATCH GT 2
  • WATCH GT 2 Pro
  • FreeBuds 3i
  • FreeLace Pro
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds Pro
© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela