Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Održan IP Surveillance seminar

U četvrtak 06.02.2014 godine održan je IP Surveillance seminar posvećen implementiranju i razvoju IP tehnologija u Srbiji i regionu.

Kompanija Allied Telesis, globalni lider sigurnosnih IP/Ethernet switching rešenja i vodeća kompanija na polju implementacije i pružanja usluga IP Triple Play mreža i mrežne infrastrukture nosilac je ovog seminara koji je okupio preko 60 najuticajnijih ljudi iz privrednog života Srbije, kao i veliki broj eminentnih stručnjaka iz ove oblasti, najuticajnijih kompanija i institucija državnog i privrednog sektora.

 

IMG_0454

 

Video nadzor je sastavni deo modernog sistema bezbednosti, nalazi se u najrazličitijim objektima, od aerodroma do šoping centara, poslovnih zgrada i željezničkih stanica. On predstavlja faktor odvraćanja od nepoželjnog ponašanja i odličan je alat u rešavanju misterija „nedela“ u prošlosti.

U ovom digitalnom svetu, bezbednost je takođe prigrlila prednosti trenutnog pristupa video sadržajima uskladištenim i preuzetim iz kompjutera. Allied Telesis nudi raznolik niz proizvoda i skup karakteristika koji unapređuju mogućnost bezbednog i pouzdanog prenosa video snimaka duž IP mreže. IPTV sistemi nadzora obično uključuju brojne uređaje – IP kamere, servere i klijente – i tehnologiju simultanog prenosa video zapisa svakom željenom korisniku.

Ivan Mladenović, country manager Allied Telesis-a za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke izneo je smernice u kom pravcu bi Srbija i njeno okruženje trebalo da teži i ide na ovom polju. On je izneo i kako kompanija Allied Telesis nudi kompletna rešenja po najvišim svetskim standardima.

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela