Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Odlična microSDHC kartica iz Samsung-a

Popularsnost microSDHC kartica raste iz dana u dan, a Samsung je i na ovom polju apsolutni lider u svetu pogotovo kada je reč o ultra brzim i jako kvalitetnim rešenjima. Mi smo imali priliku da se protekle nedelje upoznamo sa jednom takvom microSDHC PRO karticom oznake MB-MGBGB/EU od 32GB koja pripada klasi 10, a ista je prvenstveno dizajnirana za najzahtevnije korisnike, entuzijaste i korisnike koji ultra brzo žele da prenusu podatke sa jednog gedžeta na drugi.

Ono što nas je odmah oduševilo kod ove Samsung-ove microSDHC PRO memorijske kartice jeste njena brzina čitanja podataka koje ide do impresivnih 70MB/s, dok se brzine upisa kreću takođe u fantastičnim okvirima  – do 20MB/s. Pomenuta kartice je otporna na većinu spoljih uticaja i nije podložna habanju, a ono što je mnogo bitnije je da je ista kompatibilna sa 99,9% uređaja na tržištu i sa apsolutno svim platformama.

 

sd3

 

Samsung microSDHC MB-MGBGB/EU memorijske kartice se na tržištu mogu naći u kapacitetima od 4GB do 64GB, s tim da je model od 32GB trenutno najisplativiji. Sve preporuke! Cena (sa PDV-om): model od 32GB – 4.821,00 dinara.

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela