Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » NVIDIA Ansel je dostupan!

Ansel je dostupan. Gejmeri će moći da preuzmu najnovije drajvere, igraju Mirrors Edge Catalyst studija DICE i snime igru kao nikad do sad!
Mirrors_Edge_Kick-1200x675
Ali, šta je zapravo Ansel?
To nije samo novi način da snimite kadrove u igri, na kraju krajeva svi mi imamo PrtScn, ali reč je o novom revolucionarnom načinu da spojite kadrove igre iz bilo koje pozicije, podesite post-procesne filtere, snimite HDR slike visokog kvaliteta i podelite vaše snimke u opsegu od 360 stepeni putem vašeg pametnog telefona, PC računara ili VR hedseta.
Ansel će sutra biti dostupan uz Mirror’s Edge Catalyst igru, a uskoro dolazi i uz The Witcher 3: Wild Hunt, Epic Games’ Fortnite, Paragon i Unreal Tournament, Cyan Worlds’ Obduction, Thekla’s The Witness, Boss Key Productions’ Lawbreakers, Ubisoft’sTom Clancy’s The Division, kao i uz dugo očekivani No Man’s Sky naslov iz Hello Games-a.
Možete isprobati Ansel već sada sa svojim najnovijim GeForce GTX drajverima putem http://www.nvidia-press.com i Mirror’s Edge Catalyst igre.
Pored toga, upravo izlazi i najnovija igra, NVIDIA VR Funhouse na Steam-u! Ona naglašava na koji način najnovije i najkvalitetnije grafike i precizno modelovanje mogu biti kombinovani u okviru VR izazova, arkadnih igara – specijalni efekti su obezbeđeni zahvaljujući NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVIDIA FleX i NVIDIA Destruction. Zajedno sa NVIDIA VRWorks ova igra je osvrt na alate koji će developeri koristiti da kako bi dizajnirali neverovatne VR igre u budućnosti.
© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela