Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novi uređaji koji će obogatiti vašu svakodnevicu konačno na srpskom tržištu

Na srpskom tržištu se mogu naći u prodaji dugoočekivani proizvodi poznatog globalnog brenda Xiaomi koji će ispratiti svaki vaš trenutak i učiniti sve dnevne aktivnosti zabavnim. Redmi Buds 4 i Redmi Buds 4 Pro slušalice, kao i Xiaomi Smart Band 7 Pro pametna narukvica biće dostupni u Xiaomi Store prodavnicama.

Redmi Buds 4 slušalice koštaće  6.490 RSD, dok ćete za Pro verziju istog modela izdvojiti 9.490 RSD. Najnoviju pametnu narukvicu Smart Band 7 Pro možete pronaći po ceni od 10.990 RSD.

 

Xiaomi Smart Band 7 Pro - fotografija 2

 

Elegantni dizajn i moćne specifikacije za zaljubljenike u muziku

Redmi Buds 4 Pro i Redmi Buds 4 slušalice idealne su za one koji su uvek u pokretu jer će zahvaljujući dugom trajanju baterije ispratiti svaki vaš korak i dnevne aktivnosti. To je moguće zbog čipa koji obezbeđuje da baterija traje do 30 sati kada je uparena sa kućištem ako se radi o Redmi Buds 4, odnosno 36 sati ako je reč o Redmi Buds 4 Pro. Takođe, zahvaljujući brzom punjenju od pet minuta baterija Redmi Buds 4 izdrzaće 6 sati rada uz jedan sat slušanja muzike. Baterija modela Redmi Buds 4 Pro je još moćnija te za isto vreme punjenja traje do 9 sati, odnosno možete slušati do dva sata muzike. Kako biste bili svesni svog okruženja u svakom trenutku tokom korišćenja, tu je režim dvostruke transparentnosti. Redmi Buds 4 imaju opciju duplog poništavanja buke mikrofona, a Redmi Buds 4 Pro imaju istu opciju sa tri mikrofona, što je vrlo korisno za konferencijske pozive i sastanke. Takođe, slušalice poseduju i AI govorne algoritme za precizno identifikovanje ljudskog glasa i ambijentalne buke.

Smart Band 7 Pro za sve ljubitelje mode i fitnesa

Xiaomi Smart Band 7 Pro donosi veći prikaz i funkcije automatskog osvetljenja zahvaljujući pravougaonom AMOLED ekranu visoke rezolucije od 1,64 inča.

Pored praćenja sna i beleženja fizičkih aktivnosti, ovaj uređaj nudi i preko 110 sportskih režima koji mogu da ispune potrebe svakog korisnika. Novitet je ugrađeni GNSS sistem, koji omogućava brže lociranje i preciznije praćenje rute, što ga čini idealnom opremom za sve koji su stalno u pokretu. Takođe, njih će posebno obradovati i činjenica da ovaj uređaj ima otpornost od 5 ATM i trajanje baterije do 12 dana. Pored ovih funkcija, ovaj uređaj omogućava da u bilo koje vreme primite poziv i poruku.

Pored impresivnih funkcija, ono što izdvaja Xiaomi Smart Band 7 Pro je i dizajn – ima preko 150 tema u aplikaciji, dve boje traka sa osam različitih opcija kaiša.

Sve informacije o novim Xiaomi proizvodima, Redmi Buds 4 Pro, Redmi Buds 4 i Xiaomi Smart Band 7 Pro, možete pronaći na Xiaomi Store stranici.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela