Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novi NVIDIA Game Ready drajveri donose G-Sync podršku na veći broj monitora

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready drajveri obezbeđuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najviši mogući nivo. Kao dodatnu proveru kvaliteta, svi Game Ready drajveri su i WHQL sertifikovani od strane Microsofta.

 

G-SYNC

 

Još jedan važan aspekt NVIDIA Game Ready drajvera je to što često GeForce gamerima donose potpuno nove mogućnosti. Ovoga puta, najnoviji Game Ready drajveri dodaju podršku za G-SYNC kompatibilne display-e.

 

Kao što je najavljeno ranije ovog meseca na CES 2019 sajmu, NVIDIA proširuje G-SYNC ekosistem, donošenjem nove industrijske inicijative koja se ogleda u G-SYNC Compatible sertifikatima. NVIDIA će u saradnji sa OEM partnerima koji proizvode monitore, raditi na tome da se validira iskustvo na monitorima koji podržavaju AdaptiveSync protokol. Oni modeli koji prođu testove, biće sertifikovani kao “G-SYNC Compatible”.

 

Sadašnji AdaptiveSync ekosistem je prilično zbunjujuć i gaming iskustvo varira u širokom rasponu na različitim monitorima. Mnogi od njih imaju veoma uske opsege i loš kvalitet prikaza VRR-a. G-SYNC kompatibilnost ima za cilj da donese konzistentnost u gaming iskustvo i pomogne u edukaciji potrošača na kojim monitorima mogu da očekuju dobar VRR doživljaj.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela