Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novi Game Ready drajver za DiRT 4!

Od danas, svi korisnici NVIDIA GeForce kartica mogu preuzeti novi Game Ready drajver koji je optimizovan za DiRT 4 i Nex Machina. Dostupani na dan izlaska igre, NVIDIA Game Ready drajveri omogućavaju najbolje moguće iskustvo u mnogim hit igrama zahvaljujući NVIDIA inženjerima koji rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali perfomanse i unapredili gajmplej. A kao dodatna garancija kvaliteta svaki Game Ready drajver je i WHQL sertifikovan od strane kompanije Microsoft.
dirt 4
Sa igrom DiRT 4 (oficijelnom igrom FIA World Rallycross šampionata) Codemasters je uspeo da spoji sve ono što je učinilo prošle DiRT igre tako sjajnim. I u ovom izdanju možemo naći autentično trkanje, raznolike lokacije, veliki broj vozila, različite modove igre i naravno, kompetitivne mečeve.
Ukoliko želite da iskusite sve to na najvišim mogućim podešavanjima, i u 60 frejmova u sekundi, GeForce GTX 1060 je savršen izbor za rezolucije do 1920×1080 i bez problema postiže sve targete po pitanju perfomansi. U 2560×1440, GeForce GTX 1070 je preporučena kartica, a za 3840×2160 (4K) samo će GeForce GTX 1080 Ti biti odgovarajuć (napomena: gašenje MSAA u 4K omogućava da i na GeForce GTX 1080 premašite 60 FPS).
Devedesetih su arkadne pucačine bile na vrhu popularnosti, a neke od najboljih kao što je legendarni Smash TV, su zahtevale izuzetno brze reflekse, mogućnost upravljanja sa obe ruke, i naravno malo sreće. Nex Machina ima za cilj da replicira svu tu dinamiku ali uz grafiku oz 2017., odličan frejmrejt i veliki izbor kooperativnih modova za igru.
Koji god GPU da izaberete za DiRT 4 i Nex Machina, GeForce Experience vam može omogućiti da podesite grafiku samo jednim klikom i uletite u igru odmah. Uz to, GeForce Experience možete takođe koristiti i da snimite gejmplej, podelite najbolje momente iz igre i skrinšotove. A u samom GeForce Experience softveru možete preuzeti i najnoviji Game Ready drajver.
© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela