Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » NOVA – jedna jedina tarifa za sve potrebe korisnika

Zbog sve veće potrebe za mobilnim internetom rastu i zahtevi korisnika za više megabajta i jeftinijim prenosom podataka van paketa. Samo u Vip mreži od početka godine obim prenosa podataka je porastao za 70% u odnosu na isti period 2014. godine. Osim toga, korisnici očekuju i više minuta za razgovore, kao i tarife koje su jednostavne za razumevanje. Upravo to su odlike NOVA tarife koja po veoma konkurentnoj ceni nudi više sadržaja i najviše MB, a menja postojeće Vip postpejd tarife kombinujući njihove najbolje karakteristike.

 

vip

 

Primera radi, Smart 700 tarifa nudi ukupno 700 smartova za minute, SMS, MMS i MB po ceni od 1590 dinara, dok njen pandan, NOVA 3, nudi 500 minuta i 500 SMS/MMS ka svim mrežama, i čak 1000 MB, što je gotovo tri puta više sadržaja, po ceni od 1690 dinara mesečno, uz neograničene razgovore u mreži koji su dostupni nakon potrošenih minuta iz paketa. Dodatno, ukoliko NOVA korisnici potroše sve megabajte iz paketa, surfuju po ceni od samo 1 dinar za 1 MB.

 

Takođe, četiri meseca neograničenog surfa pri punoj brzini dostupno je svima onima koji se odluče za NOVA tarife do 31.10.2015. godine, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. Svim postojećim vernim korisnicima koji obnavljaju ugovornu obavezu na 24 meseca do 31. oktobra 2015 godine Vip je obezbedio dodatnu pogodnost u vidu paralelnog korišćenja neograničenih minuta u mreži sa minutima iz tarife, od početka obračunskog perioda. Svi sadržaji iz tarife važe za komunikaciju u nacionalnom saobraćaju i ne odnose se na usluge sa dodatom vrednošću.

 

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela