Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Najveći domaći online šoping mol proslavlja svoj drugi rođendan


Najveći šoping mol, a na netu proslavlja svoj drugi rođendan i tom prilikom priređuje pravu onlajn žurku popusta. Ananas je pravi primer da se sreća množi kada se deli i zato povodom njegovog rođendana možeš da osvojiš poklon vaučer u vrednosti i do 5.000 dinara.

Na rođendansku žurku pozvani su svi pravi šopingholičari, a osim široke ponude i poklon vaučera rođendanska ponuda obuhvata i brojne popuste. Ponudom će biti obuhvaćene sve kategorije – od bele tehnike, televizora i laptopova do sportskih rekvizita, mobilnih telefona, auto opreme, odeće i obuće, artikala za kuću i baštu, kao i baby oprema.

Naši favoriti iz širokog asortimana su Xiaomi Air Purifier 4 Lite po sniženoj ceni od 12.999 RSD, Hisense LED televizor po specijalnoj ceni od 63.990 RSD uz uštedu od 26.000 RSD, Metalac posuđe koje je na 50% popusta, friteza na vruć vazduh po ceni od 6.990 RSD i Acer laptop koji je snižen čak 30.000 RSD (nova cena 59.990 RSD).

Kažu da je treća sreća, međutim, za Ananas je ipak druga godina bila bombastična i zbog toga ima razlog više za slavlje. Otvoreno je novo tržište – Makedonija koja već sada beleži sjajne rezultate. Dok je Srbija, kao domaćin pokazala da je dobro tlo za inovacije i nove ideje. Za samo dve godine, ananas.rs zabeležio je vrtoglavi rast o čemu svedoče i sjajne brojke – Ananas paketi isporučeni su na preko 1.000 poštanskih adresa širom Srbije, nedavno je isporučena i doslovno najteža isporuka ikada – preko tri tone peleta, ulistano je preko 1.000 poslodavaca iz najrazličitijih kategorija, a asortiman je proširen i novim kategorijama među kojima je i prehrana. I dok se pohvale nižu kako sa strane trgovaca, tako i od strane zadovoljnih korisnika koji svakodnevno kupuju, Ananas ne namerava da se tu zaustavi pa je nedavno najavio i otvaranje još dva tržišta u regionu.

Ne propusti vatromet propusta, pridruži se slavlju i „oduvaj“ drugu godinu sa Ananasom!© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela