Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Motorola postaje zvanični partner Ducati Corse moto tima

Motorola je danas najavila jednogodišnje globalno partnerstvo sa kompanijom Ducati, vodećim svetskim inovatorom u svetu motociklizma.

Prilikom predstavljanja novog partnerstva, Ducati je predstavio i svoj dugoočekivani motocikl za 2020. godinu na kom se nalazi i Motorola logo. Legendarni Motorola logo će se sada, pored motora, nalaziti i na timskoj odeći koju će Ducati motociklisti nositi.

 

Ducati&Motorola2020 photo 1

 

„Kako smo konstantno u potrazi za novim načinima na koje bismo promovisali Lenovo i Motorola brendove, partnerstvo sa kompanijom Ducati je strateška i pravovremena odluka, izjavio je Motorola CFO Francois LaFlamme i dodao:

„Nakon skorašnjih predstavljanja novih proizvoda, Motorola je na sebe skrenula pažnju globalne javnosti i zato smo uzbuđeni zbog dodatne promocije koju će ovo partnerstvo stvoriti“.

Ducati Corse Sporting direktor Paolo Ciabatti je ovom prilikom izjavio: „Veoma nam je drago što smo započeli ovu novu i atraktivnu saradnju sa Motorolom, istorijskim brendom koji sa Ducatijem deli brojne zajedničke vrednosti kao što su tehnologija, performanse i dizajn“. Ova godina će biti izuzetno uzbudljiva godina za Motorolu i Ducati, a u prilog tome idu i reči Francoisa LaFlammea: „Ovo je savršeno partnerstvo dva brenda i sa velikim zadovoljstvom čekamo da vidimo Motorola logo u samom centru ovog sporta“. Kao deo ovog višegodišnjeg partnerstva, Lenovo će nastaviti da bude ključni tehnološki partner Ducati Corse tima, kako na stazi, tako i van nje.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela