Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Missing Link sajt i magazin

Želimo da vas obavestimo da je na linku missinglink.newfrontier.eu zvanično pokrenuta nova New Frontier Group platforma za digitalnu transformaciju.

Nije lako nositi se sa izazovima i okvirima koje donosi digitalna ekonomija. Zato smo na nivou New Frontier grupacije kreirali Missing Link portfolio i metodologiju s ciljem da pomognemo klijentima da bolje angažuju svoj ekosistem, da kreiraju više prihoda i da transformišu svoje poslovanje u digitalno.

Pogledajte Missing Link sajt i pročitajte inspirativne priče koje se nalaze na blogu! Pozivamo vas da učestvujete u razvoju sajta – delite i komentarišite tekstove, a očekujemo i vaše sugestije jer želimo da stvorimo jedinstvenu i najnapredniju platformu za digitalnu transformaciju u Centralnoj i Istočnoj Evropi!

 

saga1

 

Pratite New Frontier Group (linkd.in/1gjvaMO) i Saginu (linkd.in/18yS9yG) kompanijsku stranicu na LinkedInu i podelite sa nama svoje mišljenje.

Ukoliko imate ideju za članak ili temu na blogu molimo vas da nas kontaktirate na blog@newfrontier.eu.

Uz sajt, pokrenuli smo i Missing Link magazin. Prvo izdanje u elektronskoj formi nalazi se na Missing Link sajtu, odakle možete da ga besplatno preuzmete.

 

saga2

 

O New Frontier Group

New Frontier Group je locirana u Austriji, a posluje u Centralnoj i Istočnoj Evropi i Severnoj Americi. Bavi se konsaltingom i integracijom kompletnih IT rešenja, sa glavnom orijentacijom ka razvoju softvera i pružanju profesionalnih usluga. Danas New Frontier Group zapošljava više od 1800 IT profesionalaca koji rade na usavršavanju novih rešenja integracionih projekata. Više od 70 odsto poslovanja bazirano je na softveru
i profesionalnim uslugama.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu

O Sagi

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rs

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela