Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Logitech oborio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada

Logitech je nedavno objavio kako je kompanija osvojila devet Red Dot nagrada za izuzetan dizajn u više kategorija, čime je ujedno postavljen novi rekord u broju osvojenih Red Dot nagrada za ovu kompaniju u jednoj godini. Ovo je četvrta godina za redom da Logiteh proizvodi osvajaju nagradu Red Dot za dizajn proizvoda, a osvojene su tri nagrade više u odnosu na 2015. godinu.

 

Logo_logitech_black

 

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su Logi BLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech MX Master Wireless Mouse, Logi Circle, Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard, 2015 Logitech® Play Collection, Logitech Harmony Elite, Logitech® M335 Wireless Mouse i UE ROLL, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL.

“U Logitechu se izuzetno trudimo da dizajn postavimo u središte onoga čime se bavimo,“ izjavio je Alastair Curtis, glavni projektni dizajner. “Počastvovani smo Red Dot nagradama više nego ikad pre. Ako postoji nešto magično u zajedničkom radu onda bi to bilo to što svi zajedno, a ne smo dizajnerski tim, kreiramo proizvode koji će pružiti najbolje moguće iskustvo pri korišćenju.“

Prestižna Red Dot nagrada za produkt dizajn dodeljuje se još od 1954. godine najboljim proizvodima iz celog sveta. Svake godine se u pojedinačnim kategorijama prijavi preko hiljadu različitih proizvoda, a pobednike proglašava međunarodni žiri koji odabira proizvode koji se ističu po izuzetnom dizajnu.

 

 

 

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela