Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Logitech G533 bežične gaming slušalice

Logitech je danas predstavio G533 Wireless Gaming Headset. Uz profesionalnu bežičnu tehnologiju, Pro-G zvučničke jedinice i DTS Headphone:X 7.1 surround zvuk, slušalice donose napredne audio performanse i bežičnu udobnost. Logitech G533 odlikuje se dugim trajanjem baterije i pročišćenim dizajnom, pružajući maksimalnu praktičnost za vreme maratonskog igranja.

„Naš audio tim je stvorio slušalice koje donose najpreciznije i sveobuhvatno gejming iskustvo,” rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za Logitech G proizvode. „Uz DTS slušalice:X i naše Pro-G zvučničke jedinice, rezultat je zapanjujući. Sada možete pojačati zvuk kako biste doživeli najpreciznije iskustvo gejming efekata.”

 

logitech_g533_headphones-640x478

 

Napredne audio performanse

Napredne Pro-G audio zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala koji pruža audio performanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

Visoko realistične DTS slušalice:X surround tehnologije zvuka precizno repliciraju 7.1 sistem tako da možete realistično doživeti zvukove okruženja, kao npr. koliko su udaljeni neprijatelji ili iz kog smera dolaze. Takođe, možete podesiti glasnoću za svaki od sedam audio kanala.

Superiorna bežična tehnologija

Uz napredni digitalni audio prenos (bez gubitaka), zvučnici Logitech G533 donose bežičnu praktičnost i neverovatnu vernost zvuka u rasponu do 15 metara. Slušalice održavaju snažnu vezu, čak i na postavkama visokih elektromagnetskih interferencija (EMI) kada postoje desezi bežičnih signala u neposrednoj blizini. Ultraniska latencija bežične veze osigurava da ne dolazi do kašnjenja zvuka tokom igre, kao ni za vreme gledanja filmova, odnosno streaminga.

Dizajn visokih performansi

Uz najnovije materijale i tehnologiju proizvodnje, Logitech G533 gaming slušalice izdržljive su, ali lagane tako da ih možete nositi satima. Dizajnirane kako bi kompletno prekrile uho, dolaze s jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnim za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Smart Mute i mikrofon

Logitech G533 integriše popularnu „auto mute“ karakteristiku za sklopivi mikrofon i poboljšava smanjenje buke, kao i ekvilajzer za podešavanje kako bi pružio najjasniji zvuk za vrhunsku komunikaciju tokom igranja. Novi pop filter omogućava potpunu redukciju šumova.

Trajanje baterije

Punjiva, zamenjiva baterija napaja slušalice za kontinuirano korišćenje do 15 sati uz jedno punjenje, što ih čini savršenim bežičnim slušalicama za maratonska igranja. Takođe, možete koristiti Logitech Gaming Software (LGS) kako biste kontrolisali nivo napunjenosti baterije tako da vam ne “iscuri” usred igre.

Kontrole za fino podešavanje

Logitech G533 bežične gejming slušalice dolaze s produžnim mikrofonom na preklop koji redukuje šum i pruža kristalno jasnu komunikaciju. S lako dohvatljivim točkićem za kontrolu jačine i tasterom za isključivanje zvuka olakšano je podešavanje postavki zvuka u brzini kao i automatsko isključivanje mikrofona, tako što se jednostavno sklopi. Za fino podešavanje koristite LGS za podešavanje ekvilajzera, surround zvuka, propratnih tonova i nivo mikrofona baziranog na igri. Možete i reprogramirati mute taster na bilo koje funkcije, kao npr. play/pause na start/stop.

Cena i dostupnost

Logitech G533 bežične gejming slušalice očekuju se u januaru 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni 149 evra.

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela