Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Lenovo predstavlja novi način povezivanja na uređajima i mrežama

Kompanija LENOVO predstavila je novu globalnu bežičnu roming uslugu pod nazivom Lenovo Connect. Kao dugogodišnji virtuelni mrežni operater, kompanija Lenovo imaće u svojoj ponudi uslugu Lenovo Connect, komunikacijsku platformu koja radi na brojnim uređajima i mrežama i prevazilazi tradicionalne granice u vidu posedovanja klasične SIM kartice, a koja će biti dostupna korisnicima na tržištu Kine i EMEA regionu. Lenovo Connect nudi mogućnosti kao što je roming usluga po niskoj ceni, kao i mogućnost da korisnici budu više angažovani pomoću Big Data i cloud usluge koju pruža kompanija Lenovo. Ova platforma pruža jednostavnu, brzu i efikasnu povezanost kompanija svih veličina, a i profesionalaca koji žele da uvek budu povezani.

 

lenovo-connect_1600x900

Na teritoriji Kine, kompanija Lenovo će svoju Lenovo Connect platformu obezbediti na određenim pametnim telefonima i laptopovima pomoću specijalne aplikacije. Uz samo jedan klik, korisnici mogu da pristupe Lenovo Connect platformi i uživaju u pristupačnim tarifama za korišćenje interneta kada se nalaze na putovanju u nekoj od 50 zemalja širom sveta. Prvi pametni telefon u Kini koji će imati opciju povezivanja na Lenovo Connect platformu biće LaMeng X3.

 

U EMEA regionu, Lenovo sarađuje sa svojim poslovnim partnerima kako bi obezbedio Lenovo Connect platformu korisnicima ThinkPad uređaja. Ova platforma biće dostupna na 45 različitih tržišta u EMEA regionu i omogućiće korisnicima da bezbedno komuniciraju i razmenjuju informacije po veoma pristupačnoj ceni. Lenovo Connect će imati specijalizovanu podršku koja će obezbediti korišćenje roming usluga kako u domaćem tako i u inostranom saobraćaju u više od 110 zemalja širom sveta.

 

Kompanija Lenovo se dokazala kao jedan od najvećih virtuelnih mrežnih operatera i danas ima više od 11 miliona korisnika. Sa više od 400 miliona korisnika na cloud platformi, Lenovo Connect se nadovezuje na strategiju kompanije Lenovo kada je u pitanju pametno povezivanje i integracija cloud usluga i komunikacionih kanala na mobilnim uređajima.

 

„Uz sve veću ekspanziju tehnologije 5G Internet of Things, očekujemo i širenje tržišta telekomunikacija”, izjavio je Vang Šuai (Wang Shuai), potpredsednik kompanije Lenovo i generalni menadžer kompanije Understanding Telecom. „Lenovo Connect i usluge koje pružamo kao virtuelni mrežni operater pomoći će nam da funkcionišemo u novom, globalno povezanom svetu, koje kreiraju brojni mobilni uređaji, mreže i usluge.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela