Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kvalitet i inovacije: Ključni činioci koji HONOR vode u budućnost

Globalni tehnološki brend HONOR ima za cilj da osvoji vodeću poziciju na evropskom tržištu stavljajući akcenat na intenzivnije i dinamičnije prisustvo, pored značajnog rasta poslovanja u Kini. HONOR ulaže u kvalitet i inovacije i svojim prisustvom na ovogodišnjem IFA sajmu želi da predstavi svoj predlog integrisanog ekosistema, što predstavlja rezultat ulaganja u ljudske resurse i najsavremenije tehnologije. Oslanjajući se na samostalne mogućnosti istraživanja, razvoja i inovacija, koje su vodeće u industriji, sektor za istraživanje i razvoj kompanije HONOR zapošljava preko 6000 ljudi, poseduje šest centara za istraživanje i razvoj, kao i preko 100 tehnološki naprednih laboratorija.

HONOR trenutno radi na izgradnji Laboratorije za tehnologiju razvoja softvera inteligentnih uređaja zajedno za Fudan univerzitetom, dok sa šangajskim Jiao Tong univerzitetom radi na Laboratoriji naučnog pokreta. Cilj je da se kroz saradnju uspostave temelji rada koji je okrenut budućnosti, ali i ka razvoju talenata.

 

HONOR

 

Posvećenost kvalitetu

HONOR dosta ulaže u konstantno podizanje kvaliteta proizvodnih procesa, a postavio je i stroge standarde u svakoj fazi procesa, sa više od 600 standarda kvaliteta koji pokrivaju sve aspekte – dizajn, razvoj, materijal i proizvodnju. Svaki HONOR pametni telefon podleže strogim kontrolama kvaliteta, a pre lansiranja, mora da prođe preko 400 testova i preko 20 globalnih standarda sertifikacija.

Inteligentni park za industrijsku proizvodnju kompanije HONOR je prva fabrika brenda koja se samostalno finansira. Preko 70% proizvodnih procesa se završava zahvaljujući automatizovanoj proizvodnji, od čega je za više od 40% zaslužan tim za istraživanje i razvoj kompanije. Automatizovana proizvodna linija omogućava da jedan pametni telefon bude završen za samo 28,5 sekundi. Sinergija između istraživanja, razvoja i proizvodnje obezbeđuje konstantno  visok kvalitet na globalnom nivou.

HONOR je razvio stratešku saradnju sa globalnim partnerima i uspostavio preko 30 partnerstva sa vrhunskim svetskim proizvođačima.

HONOR Keynote na IFA 2022

Na IFA 2022, HONOR će podeliti svoju viziju budućnosti i, istovremeno, svoju posvećenost razvoju umreženog sveta zahvaljujući tehnologijama koje imaju za cilj da unaprede svakodnevni život korisnika.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela