Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija LG dobila novog regionalnog predsednika

Bumseop Lee postavljen je za novog regionalnog predsednika kompanije LG Electronics (LG) za region Centralno-istočne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti. Novi regionalni predsednik koordinisaće aktivnostima ove kompanije u deset zemalja, koje pored Srbije uključuju i Mađarsku, Sloveniju, Rumuniju, Bugarsku, Hrvatsku, Albaniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

 

Bumseop Lee_LG

 

Pre nego što je stupio na novu poziciju, Bumseop Lee bio je predsednik predstavništva kompanije LG u Rumuniji, dok je pre toga iskustvo sticao radeći u podružnicama u Istočnoj Evropi, Severnoj Americi, te u zemljama članicama Zajednice nezavisnih država, kao i u regionu Bliskog istoka i Azije.

 

Vizija novog regionalnog predsednika jeste jačanje liderske pozicije kompanije LG na tržištima Centralne i Istočne Evrope negovanjem lokalnih talenata i timskim radom, te predstavljanjem i uvođenjem tehnoloških inovacija. Kada je reč o inovativnim proizvodima, važno je spomenuti niz savremenih uređaja nedavno predstavljenih na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2017, koji su kompaniji doneli čak 21 CES nagradu.

 

„Izuzetno sam odlučan u nameri da podignem stručnost zaposlenih na viši nivo, kako bismo bili dosledni u osnaživanju brenda i, na kraju, bili prihvaćeni kao najbolja kompanija u regionu. Verujem da će naše vodeće inovacije, kao i proizvodi iz premium SIGNATURE linije, uključujući OLED televizore i Twin Wash mašine za pranje veša, te 86” Ultrastrech Monitor Signage, 21:9 UltraWide monitori, ali i Multi V 5 sistemi za klimatizaciju doprineti postizanju ovog cilja“, rekao je Bumseop Lee. „LG je posvećen kako B2B, tako i B2C modelu poslovanja, trudeći se da zadovolji potrebe i jednih i drugih korisnika i učini im život lakšim, te da poveća njihovu produktivnost i efikasnost, u čemu i uspeva zahvaljujući naprednoj inovativnoj tehnologiji“, dodao je on.

 

Svoje slobodno vreme Lee provodi baveći se sportom – preferira tenis i stoni tenis ili putujući, kada koristi svaki trenutak za uživanje u prirodi. Na poziciji regionalnog predsednika do početka ove godine bio je Youngnam Roh, koji je nakon uspešne saradnje sa predstavništvom u Mađarskoj izabran za direktora predstavništva kompanije LG Home Appliance & Air Solution u Indiji.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela