Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija HONOR na prvom mestu među svim brendovima na kineskom tržištu pametnih telefona u prvom kvartalu 2024

Kompanija HONOR je zauzela prvo mesto među svim brendovima na tržištu pametnih telefona u Kini u prvom kvartalu 2024. prema najnovijem izveštaju IDC-a. Prema rečima Arthura Guoa, višeg istraživačkog analitičara iz IDC-a, HONOR je zauzeo sam vrh zahvaljujući raznovrsnom portfoliu proizvoda i Magic 6 Seriji koja je lansirana sa implementiranim AI funkcijama. Antonio Wang, potpredsednik IDC-a, tokom intervjua za medije, izjavio je da se premium tržišni udeo kompanije HONOR (veleprodajna cena ≥$600) se u Kini brzo povećava, a isporuke na godišnjem nivou su porasle za 123,3% u prvom kvartalu 2024. godine.

Takođe, tržišni udeo sklopivih HONOR telefona se takođe rangira kao drugi najveći u Kini u prvom kvartalu 2024. Isporuka Magic 6 Serije u prvom kvartalu takođe je premašila kombinovane isporuke u odnosu na prethodne generacije tokom prva dva kvartala, zahvaljujući unapređenim AI funkcijama.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela