Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kingston predstavio najnoviji SSD

Kingston je predstavio najnoviji SSD disk, dizajniran da odgovori na zahteve poslovnih korisnika, KC400 SSD je 15 puta brži od hard-diska i pruža besprekorne performanse za kompresovane i nekompresovane podatke, kao i poboljšan odziv u aplikacijama koje zahtevaju visoke performanse.

 

SKC400S37_512GB_pr_hr

 

 

KC400 SSD obezbeđuje kompletnu zaštitu putanje podataka, SmartECC™ ima ulogu da zaštiti podatke, a SmartRefresh™ ima ulogu da zaštiti greške prilikom čitanja. Ukoliko se javi greška, podaci se obnavljaju, a disk ima mogućnost oporavka od neočekivanog nestanka napajanja putem firmware menadžmenta. Disk omogućava dobru pouzdanost podataka zahvaljujući naprednom Phison PS3110-S10 osmokanalnom kontroleru i četvorojezgarnom procesoru. KC400 je dostupan u kapacitetima od 128GB, 256GB, 512GB i 1TB2.

“Naš najnoviji disk dizajniran je da pomogne poslovnim i zahtevnim korisnicima da brže obavljaju dnevne zadatke i povećaju produktivnost,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Korporativni korisnici mogu imati puno poverenje u KC400 SSD visokih performansi koji će im koristiti u poslovnom okruženju sa garancijom da spreče nepredviđeni gubitak podataka.”

Za kompanije i organizacije, Kingston pruža prodajnu podršku putem Ask an Expert programa. Pored toga, dostupan je i Kingston SSD Manager, paket alata koji se može besplatno preuzeti , a koji će vam pomoći da pratite status o stanju i upotrebi diska.

KC400 SSD je podržan sa ograničenom petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendrnom Kingston pouzdanošću.

Za više informacija posetite www.kingston.com.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela