Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kingston Digital postaje vlasnik USB tehnologije

Kompanija Kingston Digital, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda objavila je da je preuzela USB tehnologiju i postala vlasnik IronKey kompanije. Time je Kingston postao vodeći proizvođač enkriptovanih portabilnih rešenja za poslovne korisnike od kada je, pre deset godina, predstavio svoj prvi DataTraveler enkriprtovani USB fleš disk. IronKey, godinama jedan od vodećih alternativnih brendova na tržištu enkriptovanih rešenja za USB fleš diskove, bio je deo Imation porodice od 2011. godine. Akvizicija pruža korisnicima sveobuhvatniju paletu proizvoda i usluga i pokazuje posvećenost kompanije Kingston, kao globalnog lidera u pouzdanim enkriptovanim rešenjima za mobilne podatke.

 

kingston-technology-logo

 

Kingston želi da uveri sve strane, da tokom procesa integracije neće biti neposrednih promena u poslovanju sa partnerima koji trenutno podržavaju IronKey proizvode. Kingston je kompanija poznata po posvećenosti i visokom nivou usluga koje pruža svojim partnerima, maloprodajnim partnerima i distributerima i naš cilj je da zadržimo dobru komunikaciju i dobre odnose sa klijentima tokom ovog perioda.

Pored Kingstonove akvizicije, lider u enkriptovanim uslugama DataLocker Inc. kupio je IronKey Enterprise Management Services (EMS), platformu koja omogućava centralizovano upravljanje enkriptovanim USB diskovima. DataLocker je prethodno preuzeo SafeConsole management system od BlockMaster-a, rešenje koje Kingston koristi na svojim trenutnim management-ready enkriptovanim USB Flash diskovima.

“Pripajanje i integracija IronKey brenda sa našom nagrađivanom linijom enkriptovanih DataTraveler USB diskova omogućava veliki broj enkriptovanih rešenja za korisnike svih nivoa koji žele da zaštite mobilne podatke, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Naš sjajni partner DataLocker upravlja obema platformama – i EMS i SafeConsole – a to predstavlja dobitnu situaciju za sve naše korisnike koji u radu kombinuju pomenute dve platforme. Radujemo se što ćemo moći da unapredimo naš odnos sa DataLocker-om.”

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela