Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Jesen sa Allied Telesisom

Kompanija Allied Telesis je za predstojeće jesenje dane pripremila niz edukativnih programa, radionica i kurseva u cilju edukovanja svojih poslovnih partnera i IT stručnjaka u Srbiji i regionu. Radionice su besplatnog tipa i otvorene su apsolutno za sve profesionalce i poznavaoce mrežnih tehnologija, dok se kursevi plaćaju i traju od dva do tri radna dana.

“Znanje i usavršavanje je ključ uspeha u današnjem poslovnom okruženju, a Japanska kompanija Allied Telesis je pripremila niz interesantnih i različitih aktivnosti u cilju što kvalitetnije pripreme za izazove koji predstoje Srbiji i okruženju – izjavio je Ivan Mladenović Allied Telesis Country Manager za region Balkana”.

 

Jesen sa Allied Telesisom

 

Radionice se održavaju u profesionalnoj Allied Telesis laboratoriji u grupama od maksimalno 8 osoba sa trajanjem od 4 sata. Na svakoj radionici se obrađuje posebna oblast i obrađene tehnologije se praktično implementiraju na Allied Telesis opremi koja je dostupna svakom polazniku. Koncept radionica je takav da svi polaznici aktivno učestvuju u konfiguraciji i radu pa se očekuje da poseduju izvesno osnovno predznanje o mrežnim tehnologijama.

Kursevi su organizovani po principu intenzivnih “boot camp” treninga sa radom na mrežnoj opremi koja obuhvata više od 50% vremena. Kursevi su tako osmišljeni da polaznika pripreme za samostalan rad na projektima implementacije mrežnih rešenja i rešavanju najrazličitijih mrežnih problema na terenu.

Više o načinu prijavljivanja za Allied Telesis radionice možete saznati na ovom link-u

Više o načinu prijavljivanja za Allied Telesis kurseve možete saznati na ovim link-ovima: link 1 i link 2

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela