Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Izaberite najbolju ponudu, i to u trenu

Postoji mnogo sajtova gde možete da uporedite cene i uslove kupovine različitih proizvoda. Međutim, kada Vam je potrebna usluga, situacija je malo drugačija. Do skoro nije postojalo jedinstveno mesto gde biste mogli da pronađete različite profesionalce i uporedite cene njihovog rada baš za uslugu koja je Vama potrebna i baš prema uslovima koji Vama odgovaraju.

 

U-Trenu

 

UTrenu.com je jedini portal koji pomaže korisnicima da pronađu pravog pružaoca usluga na osnovu njihovih potreba, kao i da uporede različite ponude. Na portalu se nalazi preko 150 kategorija usluga, koje pokrivaju sve potrebe korisnika. Usluge majstora, ličnog trenera, profesora matematike, stranih jezika, klavira, violine, izrade torti, DJ-a, su samo neke od njih!

 

Bez obzira na veliki broj usluga, portal je veoma lak za korišćenje. Dovoljno je da izaberete uslugu koja Vam je potrebna, popunite zahtev u par klika i već ste na korak do najboljeg rešenja! Uskoro Vam pristižu ponude od profesionalaca koji su zainteresovani, slobodni i mogu da urade traženi posao! Ponuda sadrži cenu za traženu uslugu, kao i propatnu poruku. Pored toga, možete pogledati i profile profesionalaca i ocene prethodnih korisnika. Za sve dodatne informacije možete da pozovete profesionalca ili mu pošaljete poruku na portalu.

Na kraju, dovoljno je samo da izaberete ponudu koja Vam najviše odgovara!

 

Dakle, u pitanju je potpuno drugačiji način komunikacije između korisnika i stručnjaka iz različitih oblasti. Nema listanja oglasa, pozivanja različitih brojeva! Nema gubljenja vremena, novca, ni živaca. I što je najbitnije, portal je potpuno besplatan za korisnike! Arhitekte, dizajneri, profesori, dadilje, šminkeri, fotografi, majstori… Spisak je prilično dugačak i sigurni smo da ćete pronaći odgovarajućeg profesionalca za svaku uslugu koja može da Vam zatreba! Sa druge strane, ukoliko ste pružalac usluga, sigurno već imate profil na UTrenu.com! Ako ne, šta čekate?

 

Posetite UTrenu.com i uvidite sve prednosti ovog portala.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela