Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u TC Delta City

iStyle Apple Premium Reseller sa ponosom predstavlja novu iStyle Apple Premium Reseller prodavnicu u TC Delta City u Beogradu. Prodavnica je kreirana po strogim Apple-ovim standardima i jedna je od najlepših u lancu koji sada broji preko 30 iStyle Apple Premium Reseller prodavnica širom Evrope.

 

DSC_0300_resize

 

iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u TC Delta City u Beogradu nudi kompletan asortiman Apple proizvoda predviđenih za domaće tržište, kao i veliki broj dodataka za iste uključujući i neke od najegzotičnijih proizvoda koji se retko gde mogu kupiti. Prodavnica je specifična i po tome što ima vrhunski obučene prodavce spremne da u svakom trenutku kupcima izađu u susret i daju odgovarajuće sugestije shodno njihovim potrebama.

Svojim kupcima iStyle Apple Premium Reseller nudi i najbolje servisne usluge kroz svoj servis (Apple Authorized Service Provider) koji postoji od 2010 godine. Velika prednost servisa je što ne funkcioniše samo kao servis na koji je većina kupaca navikla već i kao mesto na kom se može dobiti puna tehnička podrška i majrazličitiji edukativni saveti.

 

O iStyle Apple Premium Reseller lancu prodavnica

 

iStyle je vodeći Apple Premium Reseller u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa konstantnom tendencijom povećanja broja maloprodajnih objekata. Kroz preko 30 svojih maloprodajnih objekata i online prodavnica iStyle nudi kompletnu ponudu Mac računara, iPod-a, iPad-a, zajedno sa velikim brojem pažljivo izabranog portfolia dodatne opreme i softvera. U iStyle prodavnicama kupci mogu detaljno da upoznaju najnovije Apple proizvode i dodatke, prisustvuju prezentacijama i raznim drugim dešavanjima u vezi sa poslednjim tehnološkim inovacijama koje Apple donosi na globalno tržište.

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela