Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Incode proširuje svoj globalni tim kako bi ubrzao rast i ekspanziju na međunarodnim tržištima

Incode Technologies, ​​lider u oblasti razvoja tehnologije potvrde identiteta za potrebe globalnih kompanija, danas je objavio da se Dean Hickman-Smith pridružio kompaniji kao Chief Revenue Officer (CRO).  Incode na ovaj način nastavlja da proširuje svoj izvršni tim i bazu partnera kako bi ispratio porast globalne potražnje za tehnologijama potvrde identiteta.

 

Blog Post Chief Revenue Officer_3

 

Pridruživanje Hickman-Smith-a Incode timu predstavlja najnoviji korak u razvoju Incode-ovih rešenja, u trenutku kada se beleži jak rast poslovanja. Trend liderstva u industriji se nastavio i 2022. godini, a neke od stvari koje su u fokusu jesu:

  • Proširenje tima na globalnom nivou.
  • Međunarodna proširenja kancelarija sa značajnim investicijama u Srbiji, SAD, Meksiku.
  • Proširenje ekosistema partnerstva koje uključuje kompanije Jumeirah group, Hudini i Intelity.
  • Odobrenje KJM regulatora kao sistema za verifikaciju starosti u Nemačkoj.
  • Priznanja na nivou industrije i nagrade od vodećih medija i organizacija kao što su Fast Company, Forbes, CIO Insights i Cyber Security.

„Potražnja za našim rešenjima za potvrdu identiteta zasnovanim na veštačkoj inteligenciji nastavlja da raste kako kompanije širom sveta u mnogobrojnim industrijama uviđaju potencijal za pružanje bezbednog, privatnog i modernizovanog iskustva korisnicima“, rekao je Rikardo Amper, izvršni direktor kompanije Incode. „Uzbuđeni smo što možemo da uključimo veliko komercijalno iskustvo koje Dean poseduje i uparimo ga sa potpuno automatizovanom platformom koja može da isporuči ta iskustva.”

Hickman-Smith donosi 20 godina dokazanog iskustva u oblasti kreiranja i potvrde identiteta, kao i bezbednosti informacija, uključujući i izlazak kompanija na globalna tržišta, kao i izlaske putem akvizicija. Nedavno je radio kao direktor finansija u kompaniji Jumio, gde je bio odgovoran za podsticanje rasta prihoda i go-to-market tržišnu strategiju. Pre Jumia, imao je ulogu višeg potpredsednika operacija za svetsko tržište u kompanijama kao što su Bitglass, vArmour, Aerohive i Proofpoint.

„Uzbuđen sam što ću se pridružiti Incode-u u tako transformativnom periodu rasta kompanije“, rekao je Hickman-Smit. „Incode predvodi ideju stvaranja bezbednog korisničkog iskustva bez ikakvih smetnji i ima dobar položaj za lidera na tržištu. Radujem se zajedničkom radu na globalnom proširenju poslovanja, značajnom podsticaju rasta i ostvarenju punih potencijala kompanije.“

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela