Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » IFA 2022: Kompanija LG predstavila jedinstvena rešenja za čuvanje i negu obuće

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo pomera granice praktičnosti kućnih aparata. Na IFA 2022 sajmu, predstavljeni su LG Styler ShoeCaseTM i ShoeCare, kompletna rešenja za negu obuće. Opremljeni TrueSteamTM tehnologijom za bolju higijenu, ovi revolucionarni uređaji omogućavaju inovativno i personalizovano korišćenje, a čuvanje obuće je prilagođeno različitim životnim stilovima.

Kolekcionarstvo dizajnerskih, luksuznih i limited-edition patika postaje sve popularnije među MZ generacijama – milenijalcima i generacijom Z. Interno istraživanje kompanije LG pokazalo je da bi ljubiteljima patika i te kako koristilo rešenje koje će obuću, uz optimalnu negu, učiniti zapaženijom.

 

LG Styler ShoeCare & ShoeCase_02

 

Opremljeno providnim komorama, LG Styler ShoeCase je kompaktno rešenje za čuvanje i izlaganje obuće. Pored zaštite od vlage i indeksa UV svetlosti, Styler ShoeCase je idealan za kolekcionare koji vole da izlažu svoju omiljenu obuću, a nudi i dodatne opcije, poput rotacije 360 stepeni, gramofona i modularnog dizajna koji omogućava vertikalno slaganje do četiri komore.

LG Styler ShoeCase je premijerno predstavljen na ovogodišnjem IFA sajmu, a kao i kod drugih savremenih LG kućnih aparata, poput mašine za pranje sudova ili Stylera za odeću, rešenje koristi dokazanu TrueSteam tehnologiju za „osvežavajuće“ čuvanje obuće. Pored toga, tu je i Zeo-Dry filter da upije vlagu i pomogne pri uklanjanju neprijatnih mirisa, čineći obuću prijatnijom za nošenje i čuvanje.

Pored toga, novo rešenje prilagođava TrueSteam tehnologiju različitim tipovima obuće, sa ukupno 10 režima rada, uključujući kožu, antilop i sportsku obuću. Tih i efikasan, ovaj revolucionarni proizvod može da „osveži“ do četiri para cipela za samo 37 minuta (standardni režim) na svega 35 decibela.

Uređaj se može pohvaliti i sa Moving Nozzle, cevčicama koje isušuju unutrašnjost obuće i lako se mogu podesiti prema visini. Zahvaljujući funkciji Dual Care System, korisnici mogu istovremeno da očiste dve različite vrste obuće, sa različitim materijalima.

Za praktičnije korisničko iskustvo, LG Styler ShoeCase i ShoeCare mogu da se kontrolišu i nadgledaju preko aplikacije ThinQ, a kompanija LG je sklopila partnerstva sa različitim brendovima obuće kako bi uvela nove funkcije koje će biti dostupne na aplikaciji.

„Novi Styler ShoeCase i ShoeCare su kompletno rešenje za negu cipela – od čišćenja, preko čuvanja, do izlaganja obuće“, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Koristeći naše najnovije tehnologije, praktičnu kontrolu i dizajn, ovi revolucionarni proizvodi su idealni za potrošače koji traže bolji, ugodniji način čuvanja obuće. Nastavićemo da pružamo inovativna rešenja za bolji život kod kuće” rekao je Jae-cheol.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela