Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei slavi prodaju 10 miliona HUAWEI P20 Pro i HUAWEI P20 telefona širom sveta

Kompanija Huawei Consumer Business Group (BG) je danas objavila da je prodala 10 miliona jedinica telefona HUAWEI P20 Pro i HUAWEI P20 tokom prvih pet meseci, čime su ljubitelji fotografije širom sveta dobili mogućnost da uslikaju predivne fotografije svojim pametnim telefonima. Ovo neverovatno dostignuće je dokaz poverenja kupaca širom sveta u Huawei brend i inovativnu tehnologiju koju je Huawei stvorio za svoju liniju flegšip uređaja, fokusiranu na kvalitet fotografije. Najnoviji flegšip uređaji kompanije Huawei su zabeležili odličnu prodaju na ključnim tržištima kao što su Kina i Zapadna Evropa, na kojima beleže značajno veći uspeh u odnosu na svoje prethodnike.

huawei p20 pro-10 miliona

,,Počastvovani smo reakcijom koju naši najnoviji flegšip uređaji izazivaju među kupcima širom sveta. Nadmašivanjem broja od 10 miliona jedinica, postavili smo sebi visoke standarde za budućnost, koje ćemo posmatrati kao podsticaj da nastavimo da radimo ono što najbolje znamo – da kupcima širom sveta omogućimo najsavremeniju tehnologiju na dohvat ruke“, rekao je Kevin Ho, predsednik Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI P20 Pro i HUAWEI P20 su prvi uređaji koji su dobili trocifrenu DxOMark ocenu, koja predstavlja standard za celu industruju po pitanju merenja i ocenjivanja kvaliteta kamere i sočiva. Čak i danas, HUAWEI P20 Pro se nalazi na prvom mestu DxOMark liste za mobilne uređaje sa 109 poena, dok drugoplasirani uređaj ima šest poena manje. Sa kamerama nastalim u saradnji sa kompanijom Leica, Master AI asistentom i odličnim sposobnostima za ručno noćno slikanje, zahvaljujući HUAWEI AI stabilizacije slike i velikim senzorima kamere, serija HUAWEI P20 omogućava svima da uslikaju fotografije profesionalnog izgleda, čak i početnicima koji nemaju previše iskustva u ovoj obalsti. Pored toga, predstavljanjem telefona serije HUAWEI P20 u boji Twilight i Pink Gold, Huawei je pokrenuo trend u dizajniranju pametnih telefona i inspirisao druge proizvođače da ponude svoje uređaje u različitim tonovima.

Ranije ovog meseca, udruženje European Image and Sound Association je obajvilo da je HUAWEI P20 Pro dobio nagradu ,,EISA najbolji pametni telefona 2018-2019″, navodeći da je ovaj uređaj ,,najnapredniji, najinovativniji i tehnički najsuperiorniji pametni telefon ikada“. To je još jedna potvrda da su HUAWEI P20 Pro i model sličnih specifikacija HUAWEI P20, trenutno među najboljim pametnim telefonima na tržištu.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela