Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei proglašen za najbolji inostrani brend u 2018. godini

 

Danijela Jovanović - Huawei

 

Kompanija Huawei dobila je nagradu za nabolji inostrani brend po izboru građana Srbije za 2018. godinu i time još jednom potvrdila poziciju lidera u oblasti IT industrije.

Svake godine, već pet godina za redom časopis TOP SERBIAN BRANDS i portal BESTOFSERBIA.RS vrše anketu koja ispituje poverenje građana Srbije prema različitim brendovima i kompanijama u čak 50 kategorija. Istraživanje se sprovodi isključivo prema glasovima građana Srbije na osnovu nezavisne i objektivne ankete. Ovog puta ona je  sprovedena u periodu od 22. februara do 24. marta 2019. godine, na slučajnom uzorku od 2388 punoletnih građana Srbije.

Osnovni kriterijumi pri izboru dobitnika su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, izvrsnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Danijela Jovanović, direktor marketinga kompanije Huawei tim povodom je rekla: “Veliko nam je zadovoljstvo što ova nagrada dolazi baš od korisnika. Korisničko iskustvo se nalazi u  DNK svih uređaja koje kreiramo i unapređujemo ga sa svakim sledećim koji predstavimo na tržištu. U ovoj godini i svim koje su pred nama nastavićemo sa predanim radom kako bismo najnoviju tehnologiju stavili korisnicima na dohvat ruke i opravdali ukazano poverenje.“

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela