Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei predstavlja niz novih proizvoda na sajmu IFA u Berlinu

Huawei je pokazao svoju stalnu posvećenost inovacijama lansiranjem niza novih proizvoda na sajmu potrošačke elektronike IFA 2022 u Berlinu.

I po pitanju hardvera i po pitanju softvera, Huawei nastavlja da kreira funkcije koje korisničko iskustvo čine prijatnijim, kooperativnijim i lakšim za korišćenje. Svi uređaji i njihovi benefiti se trenutno predstavljaju na sajmu IFA, a uključuju vodeće pametne kancelarijske uređaje, nosive uređaje sa zdravtsvenim funkcijama i inovacije u fotografiji pametnih telefona.

 

Huawei- IFA 2022

 

Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro

Najnoviji pametni telefoni Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro stavljaju fokus na savremene trendove u fotografiji. Proizvođači pametnih telefona su tradicionalno davali prioritet zadnjoj kameri, ali za milione korisnika najaktuelnijih aplikacija društvenih mreža, performanse prednje kamere su ključne.

Huawei nova 10 i Huawei nova 10 Pro su prvi pametni telefoni koji su promenili taj pristup. Oba uređaja imaju impresivnu prednju kameru od 60 MP sa ultra širokim uglom koja je sposobna za snimanje 4K video zapisa, a Huawei nova 10 Pro ima dodatnu kameru za portret od 8 MP, za kristalno jasne snimke izbliza.

Takođe, oba uređaja imaju niz impresivnih specifikacija dizajniranih da inspirišu mlađu generaciju, uključujući zadnju kameru od 50 MP sa naprednom obradom slike, veliku brzinu osvežavanja ekrana i mogućnost brzog punjenja. Sve ovo je upakovano u neverovatno elegantan dizajn, pri čemu Huawei nova 10 Pro meri samo 7,88 mm, a Huawei nova 10 je još tanji, sa 6,88 mm.

Huawei MateBook X Pro

Najnoviji Huawei lagani laptop, Huawei MateBook X Pro, donosi niz inovativnih funkcija u prelepoj metalik mat završnoj obradi. Upotreba lakih i izdržljivih legura magnezijuma i proces površinske obrade metala za dobijanje posebnog premaza čini laptop veoma lako prenosivim, izdržljivim i prijatnim na dodir.

Novi Huawei MateBook X Pro ističe se 14,2-inčnim 3,1K FullViev ekranom i ima najnapredniji tačped ikada na MateBook-u. Huawei Free Touch podržava osam inovativnih gestovnih komandi uključujući snimke ekrana, osvetljenost, podešavanje jačine zvuka i još mnogo toga.

Opremljen Intel® Core™ procesorom 12. generacije, čipset ima potpuno novu hibridnu arhitekturu koja je 60% efikasnija od svog prethodnika. Novi Huawei sistem za hlađenje Shark Fin Fan omogućava da Huawei MateBook X Pro efikasno radi tokom dužeg perioda.

Huawei Mobile Services (HMS)

Huawei ekosistem, HMS, nastavlja da se razvija zaista impresivnom brzinom. Konstantna poboljšanja su tu kako bi se korisnicima na više uređaja ponudile superiorne mogućnosti mapiranja i navigacije, pretrage, kupovine, i još mnogo toga. Huawei takođe nastavlja da ulaže u svoju prodavnicu aplikacija, AppGallery, koji sada ima 580 miliona aktivnih korisnika mesečno, od kojih se preko 45 miliona nalazi u Evropi. Broj aplikacija dostupnih u prodavnici AppGallery porastao je za 147% na godišnjem nivou, a više od 5,5 miliona registrovanih programera radi na stalnom poboljšanju ponude.

Vilijam Tijan, predstavnik kompanije Huawei za zemlje zapadne Evrope, izjavio je: „Oduševljeni smo što smo se vratili na IFA sajam nakon nekoliko izazovnih godina za sve. IFA je oduvek bila odlična platforma za neverovatne inovacije širom tehnološke industrije, a Huawei ponovo izlaže neke zaista uzbudljive proizvode.

Fokusirali smo se na lepo dizajniran hardver, softver koji pruža besprekorno iskustvo na više uređaja i performanse fotografije prilagođene potrebama korisnika. Od funkcija u oblasti zdravlja i fitnesa do zabave i pametnih kancelarijskih rešenja, Huawei nastavlja da pomera granice i nastavićemo da donosimo neverovatne tehnološke inovacije milionima naših vernih korisnika širom Evrope.”

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela