Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei podelio novogodišnju radost sa decom iz Svratišta

U okviru novogodišnje kampanje pod nazivom Huawei daruje, kompanija Huawei uručila je paketiće deci iz Svratišta na Zvezdari i time im izmamila osmehe na lice.

Huawei se tokom decenijskog poslovanja na tržištu Srbije istakao brojnim društveno odgovornim kampanjama i projektima, koje su prevashodno usmerene na decu i mlade, ali i na porodice koje se bore zaočuvanje porodičnog duha i zajedništva. Jedna od tih kampanja pokrenuta je ove godine sa ciljem da svi zajedno podelimo sreću, koju sa sobom donose novogodišnji praznici, sa decom iz Svratišta na Zvezdari.

 

cof

 

U proteklih nedelju dana poznate ličnosti i zvezde YouTube scene pozivale su putem svojih profila na društvenim mrežama ljude širom Srbije da u petak 22. decembra donesu u Kafeteriju Fontana u Beogradu onoliko koliko su u mogućnosti, kako bi zajedno sa kompanijom Huawei deci ulepšali praznike.

Nakon što su prikupili sve poklone predstavnici kompanije Huawei su, zajedno sa muzičkom zvezdom Sarom Jo, blogerkom Dunjom Jovanić i YouTube i Instagram senzacijom Leom Stanković, pakovali paketiće za decu i na ovaj način dali i svoj lični doprinos celoj kampanji, dok su igrači košarkaškog kluba Crvena Zvezda, mameći osmehe mališana, učestvovali u dodeli paketića.

Naš cilj i ideja koja se krije iza misije kompanije jeste da spajamo ljude. Našim radom mi nastojimo da im pružimo mogućnost da uvek i u svakom trenutku budu u kontaktu sa svojim najmilijima, ali i da podstaknemo sve oko nas da misle na druge. Sa istim ciljem, danas smo uručili paketiće deci iz Svratišta. Njima smo želeli da ulepšamo praznike, a javnosti da pošaljemo poruku da budu prisutni, da je sreća veća kad se deli, a pažnja kad se daruje“, rekla je direktorka marketinga za Huawei Srbija, Danijela Jovanović.

Kompanija je osim poklona koje su sakupili tokom kampanje, donirala i paketiće specijalno kreirane za decu iz Svratišta.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela