Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei ostvario snove fudbalskih fanova

U skladu sa svojom komunikacionom porukom „Vidi više“, kompanija Huawei usrećila je 20 fanova fudbala putovanjem u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil. Srećni dobitnici proglašeni su na ceremoniji održanoj neposredno pred početak prenosa utakmice.

Lansiranjem najnovijih modela mobilnih telefona čuvene P serije, Huawei je svim svojim korisnicima, a i onima koji to tek treba da postanu, poručio da Vide više. Vodeći se ovom inspirativnom porukom, kao i unapređenim 5x hibridnim zumom novih uređaja, brend je pokrenuo kampanju tokom koje su svi novi korisnici uređaja iz Huawei P20 serije pozvani da svojom kreativnošću vide više od ostalih – utakmicu Srbija-Brazil uživo u Moskvi. Slanjem kreativnih poruka na ovu temu, fanovi fudbala i korisnici Huawei mobilnih telefona borili su se za svoje mesto u P20 ekipi.

 

P20 tim (2)

 

Žiri koji su činili naš proslavljeni sportski komentator Aleksandar Stojanović, šarmantna televizijska voditeljka Marija Kilibarda i predstavnik kompanije Huawei, imao je zadatak da, od svih pristiglih poruka, odabere 10 najinspirativnijih.

„Nisam do sada imao ovakvu ulogu i, moram priznati, svidela mi se. Jedva čekam da svi zajedno budemo u Moskvi i vidimo više, pred nama je uzbudljivih nekoliko dana“, izjavio je Aleksandar Stojanović. I Marija Kilibarda, koja je nedavno postala lice brenda Huawei, sa oduševljenjem je prihvatila ulogu člana žirija kreativnog konkursa: „Imali smo ozbiljan zadatak. Bilo je jako interesantno čitati sve pristigle poruke, ali i veoma teško odabrati tih 10 najboljih kandidata koji su, zajedno sa svojim odabranim saputnicima, postali deo Huawei P20 ekipe“, izjavila je Marija.

U duhu fudbalske groznice koja trenutno vlada svetom, dodela poklon paketa pobednicima kreativnog konkursa „See mooore“ organizovana je na Trgu Nikole Pašića u Beogradu pred početak utakmice prvog kola grupe B.

„Veoma smo uzbuđeni zbog putovanja koje je pred nama. Huawei veruje da korisnicima uvek treba pružiti više, upravo to je našu kompaniju dovelo do pozicije lidera na tržištu mobilnih telefona. Hvala svim našim korisnicima na ukazanom poverenju“, izjavio je Džordž Zang, Direktor Huawei Device za region Balkana.

Pobednici konkursa boraviće u Moskvi od 26. do 28. juna gde im je kompanija Huawei, pored mesta na stadionu Lužnjiki tokom utakmice Srbija-Brazil, obezbedila da vide više zahvaljujući 5x hibridnom zumu novih telefona P20 serije.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela