Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei na Commonweath Cybersecurity Forum-u

Kompanija Huawei, lider u oblasti IKT industrije, na forumu u Londonu pozvala je industriju visoko tehnološke sigurnosti da usvoji otvoren i kooperativan pristup implementacije sigurnosnih sistema za zaštitu podataka.

Na forumu posvećenom visoko tehnloškoj sigurnosti poznatijem kao Commonwealth Cybersecurity Forum, održanom u Londonu David Francis, European Chief Security Officer kompanije Huawei, diskutovao je o načinu na koji javni i privatni sektor mogu zajedničkim trudom da utiču na stvaranje zaštite kritične infrastrukture i sigurnosne mreže od sajber napada. Tom prilikom, govoreći na temu “IKT platforme sa unapred implementiranim sigurnosnim sistemima zaštitite podataka” Francis je istakao važnost otvorenog pristupa organizacija visoko tehnološke sigurnosti kao i činjenicu da sigurnost i kvalitet proizvoda imaju podjednaku važnost.

 

Huawei European CSO Speaking  at Commonwealth Cybersecurity Forum

 

U kompaniji Huawei verujemo da je saradnja od ključnog značaja za obezbeđivanje sigurnih mreža i uređaja u sve povezanijem svetu. Huawei obezbeđuje uređaje i mreže sa unapred implementiranim sigurnosnim sistemima za zaštitu podataka,” rekao je Francis. “Pametni gradovi i IoT iz dana u dan stvaraju okruženje koje zahteva visoku tehnološku sigurnost, a organizacije su te koje istu moraju da stave u centar svoje pažnje i spreče napade u budućnosti.”

Shola Taylor, Secretary-General iz Commonwealth Telecommunications Organisation, kazala je: “Aktivnost i napori koje Huawei ulaže u visoko tehnološku sigurnost treba pohvaliti. Oduševljeni smo što je Huawei spreman da podeli svoje znanje i iskustvo u ovoj oblasti i što će odigrati ključnu ulogu u unapređenju sigurnosti u industriji.”

Commonwealth Cybersecurity Forum 2016 – na temu “Sigurnost: Izgradnja međunarodne saradnje” – ima za cilj razmenu iskustava i informacija o novim oblicima sajber pretnji i sajber kriminala, ali i obrazuje o novim i efikasnim načinima za ublažavanje ili iskorenjivanje istih.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela