Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei Mate 10 Pro osvojio nove nagrade za najbolji telefon

Huawei Mate 10 Pro dobitnik nagrada – Najbolji pametni telefon i Najduže trajanje baterije za 2017. godinu Flegšip kompanije Huawei, je nadmašio konkurenciju prema rangiranju koje su objavili Android Authority i Android Headlines Mate 10 Pro, najnoviji flegšip pametni telefon kompanije Huawei, revolucionarni uređaj koji mogućnosti veštačke inteligencije donosi u ruke korisnika širom sveta, je dobio nagradu ,,Pametni telefon godine” u sklopu rangiranja ,,Najbolje od Androida za 2017. godinu” koje je objavio Android Authority, ugledni časopis posvećen Android vestima. Pored toga, dobio je i nagradu ,,Najduže trajanje baterije za 2017. godinu” od strane časopisa Android Headlines.

 

Smartphone-Winner-1

 

Prema opisu koji je objavio Android Authority, Mate 10 Pro ,,dokazuje da izuzetnost ne zavisi samo od neverovatnih pojedinačnih odlika, već od konstantnog kvaliteta u svakom segmentu. Prosto rečeno, Mate 10 Pro je najkvalitetniji uređaj.” Rangiranje je pripremljeno u skladu sa analizom 8 različitih kategorija kao što su displej, zvuk, kamera (objektivno i subjektivno), baterija, korisničko iskustvo i odnos kvaliteta i cene. Mate 10 Pro je zauzeo prvo mesto u kategoriji baterija, dok je jedno od prva tri mesta zauzeo u još četiri kategorije – displej, zvuk, kamera (objektivno) i korisničko iskustvo.

 

Pored toga Mate 10 Pro je dobio nagradu ,,Najduže trajanje baterije za 2017. godinu” od strane časopisa Android Headlines. Tim urednika je ovaj Huawei telefon opisao kao ,,kralja dužine trajanja baterije, naročito ako koristite ugrađene Huawei opcije za upravljanje baterijom.” Uz to, ovaj članak hvali Mate 10 Pro zbog mogućnosti za brzo punjenje baterije i optimizovanog softvera za Android – Emotion UI 8.0. Takođe su istakli ulogu čipseta Kirin 970, dizajniranog u kompaniji Huawei, koji poseduje veću energetsku efikasnost od svog prethodnika.

 

Kirin 970 je nova felgšip procesorska jedinica za ugrađenom opcijom za računarske operacije pomoću veštačke inteligencije. Ovaj čipset poseduje posebnu NPU jedinicu koja obezbeđuje 25 puta bolje performanse nego Cortex A-73 CPU klaster sa četiri jezgra. Mate 10 Pro se odlikuje najboljom baterijom u celoj industriji telefona, kapaciteta 4000 mAh u paru sa pametnim upravljanjem baterijom koje uči od korisnika ne bi li inteligentno rasporedilo resurse, zbog čega je rasipanje energije minimalizovano a trajanje baterije maksimalno produženo.

 

,,Počastvovani smo što je Mate 10 Pro dobio nagrade Pametni telefon godine od strane časopisa Android Authority i Najduže trajanje baterije od strane časopisa Android Headlines. To pokazuje da naši nepokolebljivi napori da pronađemo način da kroz svoje proizvode kupcima ponudimo izvrsnost, performanse, intuitivno korišćenje i pristupačnost, nisu bili uzaludni. A takođe i da mogu da očekuju još više od naših budućih proizvoda.” – rekao je Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela