Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei Mate 10 Lite – zvezda novog spota Marije Žeželj

Nakon izuzetnog uspeha prvog singla Marija je 30.novembra obradovala sve svoje fanove novim spotom za singl pod nazivom „Louder Than A Drum”, a član najnovije serije Huawei pametnih telefona, Mate 10 Lite, pojavljuje se kao jedan od glavnih aktera spota.

 

LTAD grab

 

U novom spotu Marija nas pušta u svoj svet uz još šest ženskih likova, u različitim životnim dobima – od devojčice do bake, a koji predstavljaju Marijino odrastanje i njen napredak i razvoj do sada i u budućnosti.

 

Pogledajte video na linku – http://marija.lnk.to/LTADvideo.

 

Jedan od Marijinih saputnika na ovom putovanju kroz vreme je i Mate 10 Lite, telefon koji svojim karakteristikama odgovara zahtevima i potrebama svih likova, a ponajviše Mariji kao tinejdžerki i pripadnici generacije naprednih korisnika pametnih uređaja.

 

Baš kao i Marija, današnje generacije tinejdžera poznate su po tome što slušaju muziku uvek i svuda, a što im Mate 10 Lite uz svoju bateriju od 3340mAh još više olakšava.

 

Osim toga, Huawei Mate 10 lite je prvi uređaj koji poseduje najnoviju Huawei FullView tehnologiju i donosi visoko kvalitetan 5.9-inčni ekran. Po prvi put, Huawei telefon nema samo dvostruku zadnju, već i prednju kameru. Prednja 13MP/2MP selfi kamera podiže portretne fotografije na viši nivo, a poseduje i novi Selfie Toning Flash koji omogućava osvetljenje studijskog kvaliteta za umetničke fotografije jarkih boja.

 

„Louder Than A Drum” je živahna plesna pop numera koja već sada broji više od 570 hiljada pregleda na MarijaVEVO kanalu. Spot oslikava raznovrsnost situacija u kojima se Marija svakodnevno nalazi, i priča priču njenog razvoja iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu; Marija zna kako da se odnosi prema sopstvenom uticaju i fanovima, pažljivo slušajući zvuk svog srca i uvek verujući sopstvenoj intuiciji.

 

Marijin najnoviji singl dostupan je preko Deezer i Google Play servisa.

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela