Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Huawei i Youtube – najbolja kombinacija za kvalitetno iskorišćen dan

U situacijama kada smo stalno u pokretu, vodimo dinamičan životni stil ili se prosto nalazimo na aktivnom odmoru, potrebni su nam uređaji koji će podržati naše svakodnevne navike, kao i obaveze. Iz kompanije Huawei uvek dolaze inovativna, a pre svega praktična rešenja kako po pitanju softvera, tako i u pogledu hardvera. Uz neki od pametnih telefona, nosivih uređaja i njihovih funkcionalnih karakteristika, bićete uvek u toku sa svim dešavanjima, povezani sa svojim najmilijima a pre svega biće vam dostupni svi željeni sadržaji.

 

Huawei Mate 50 Pro 009

 

Uređaji za svaku situaciju

Dinamika svakodnevnih sastanaka, veliki broj rokova, bitnih projekata i odgovornih odluka zahteva stalni fokus i smirenost. Zato, često posežemo za različitim načinima za relaksaciju, a najveća pomoć je svakako neka mirnija muzika. Kada povežete vaš Huawei Mate 50 Pro sa nekim od fenomenalnih bežičnih slušalica kompanije Huawei, na dohvat ruke su vam opuštajući taktovi svetski poznatih izvođača, dostupni preko aplikacije YouTube. Nju možete skinuti direktno putem AppGallery prodavnice aplikacija, uz jedan jednostavan pritisak na dugme Install. Tako ćete najlakše zadržati fokus prilikom popunjavanja bitnih izveštaja ili pri kreiranju različitih strategija. Huawei FreeBuds 5i donose kristalno čist zvuk visoke rezolucije, a imaju i odličnu izdržljivost kada je u pitanju baterija. Uz njih, dostupnost omiljenih pesama je moguća do čak 28 sati, tako da će slušalice raditi tokom celog dana, dok dolazite na posao, u kacelariji, kao i tokom treninga na kraju dana.

Dostupnost na jednostavan način

Veliki benefit posedovanja Huawei uređaja jeste njihova prilagodljivost svakoj situaciji. Ako ste rešili da trenirate redovno, i u nedeljnom rasporedu imate odlazak u teretanu, pametni telefoni i slušalice su tu da isprate i taj segment vašeg života. Atraktivni Huawei Mate 50 Pro u narandžastoj vegan leather verziji poseduje izdržljivo Kunlun staklo, koje povećava otpornost na pad za 10 puta, čime ćete izbeći bespotrebnu brigu ako slučajno ispustite uređaj. Ako volite da kreirate sopstveni plan treninga, tu su mnogi video materijali na YouTube-u kojima možete pristupiti preuzimanjem direktno sa AppGallery, za samo par sekundi. Bitna činjenica je da će aplikacija odmah biti dostupna na početnom ekranu Huawei uređaja, tako da su vam treninzi zaista na dohvat ruke.

Uz Huawei FreeBuds 5i, bežične TWS slušalice, imaćete veoma udobno iskustvo korišćenja, pošto se ove slušalice idealno prilagođavaju vašem ušnom kanalu i statusu nošenja. Konzistentan zvuk je prisutan, a nošenje je prilagođeno svakom korisniku uz tri veličine mekih silikonskih vrhova, a u aplikaciji dostupnoj takođe instaliranjem sa AppGallery prodavnice aplikacija možete obaviti i test idealne veličine za vas. U pitanju je AI Life, i uz rezultat njenog testiranja ćete bez brige moći da trenirate i slušate željene audio sadržaje.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela