Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HONOR Magic6 Pro: Revolucionarna AI Funkcija za upravljanje automobilom pogledom

Tehnologija se brzo razvija, donoseći nam inovacije koje, ne samo da olakšavaju svakodnevni život, već i izazivaju oduševljenje. Pre izvesnog vremena bilo je teško zamisliti da je moguće upravljanje objektima pogledom, dok danas to uključuje čak i automobile. U vezi sa tim, HONOR predstavlja svoju najnoviju AI funkciju praćenja očiju koja vam omogućava da upravljate automobilom pogledom, čak i kada unutar vozila nema ljudi.

Ovaj eksperiment je sproveden od strane stručnjaka iz automobilske industrije, koji su na inovativan način demonstrirali sposobnost upravljanja vozilom putem praćenja pokreta očiju, koristeći naprednu funkciju HONOR Magic6 Pro uređaja. Ova tehnologija koristi veštačku inteligenciju koja prati pokrete vaših očiju.

Pogledajte video u nastavku kako biste lično videli rezultate ovog eksperimenta: https://www.youtube.com/watch?v=zAJnrWQB3iM

U videu možete uočiti četiri komande koje se aktiviraju pogledom na HONOR Magic6 Pro, omogućavajući vam da pokrenete motor, ugasite motor, krenete napred ili nazad. Kada zadržite pogled na određenom dugmetu 2-3 sekunde, odgovarajuća komanda će se aktivirati, što će se odraziti na kretanje automobila prema vašem uputstvu.

Ova demonstracija ilustruje izvanredan primer kako HONOR veruje da veštačka inteligencija može transformisati način komunikacije između ljudi i uređaja u budućnosti.

Za više informacija, pratite HONOR MWC Launch događaj 25. februara: https://vvv.hihonor.com/global/events/honor-mvc/

U vezi sa ovom temom, HONOR će organizovati AI panel sa partnerima iz industrije, uključujući Qualcomm, radi otkrivanja dodatnih saznanja o budućnosti veštačke inteligencije. Panel će se održati 26. februara u 17:00 časova na MWC događaju 2024.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela