Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Evropska premijera i predstavljanje najnovijih tehnologija iz Epsona na sajmu Grafima 2022

Kompanija Epson je na sajmu Grafima 2022 predstavila srpskoj publici nakon tri godine pauze najnovije tehnologije u oblasti štampe na tekstilu, velikim formatima, ali i uređaje za štampu etiketa i nalepnica. Veliki broj posetilaca sajma je imao priliku da se lično uveri u besprekoran kvalitet štampe koji Epsonovi štampači osiguravaju, čak i kada su u pitanju odevni predmeti ili dizajnirani proizvodi od tekstila za kuću.

 

Pored modela koji su već neko vreme dostupni na domaćem tržištu, na ovogodišnjem sajmu svoju evropsku premijeru su doživeli najnoviji modeli štampača namenjenih štampi na tekstilu SC-F6400 i SC-F6400H. Dizajnirani za štampanje malog do srednjeg obima, SureColor SC-F6400 koji koristi 4 boje i SureColor SC-F6400H koji koristi 6 bija su idealni za štampanje na proizvodima od tekstila, ali i za vrhunsku reprodukciju fotografija. Štampači nude niz značajnih poboljšanja, uključujući povećanu produktivnost, fleksibilnost i naravno visok nivo efikasnosti.

 

Epson - Grafima - fotografija 4

 

„Biti opet u Beogradu i učestvovati na Grafima sajmu je samo po sebi zadovoljstvo nakon više godina pauze tokom kojih naši partneri i korisnici nisu mogli da iskuse kompletan portfolio profesionalnih rešenja za štampu iz Epsonove ponude. A ako tome dodamo i činjenicu da su baš u Beogradu evropsku premijeru imali naši najnoviji modeli SC-F6400 i SC-F6400H koji donose novi nivo kvaliteta u kategoriji od 44 inča, zadovoljstvo je na još višem nivou“, izjavio je Achim Bukmakowski, direktor prodaje komercijalnih i industrijskih štampača za region Centralne i Istočne Evrope.

 

Epson SureColor SC-F6400 i SC-F6400H su zasnovani na Epsonovoj revolucionarnoj Micro TFP PrecisionCore tehnologiji, koja je dizajnirana da isporuči izuzetan kvalitet štampe, a oba štampača nude različite prednosti, u zavisnosti od potreba korisnika. SC-F6400 povećava produktivnost za 20% u poređenju sa svojim prethodnikom SC-F6300, dok SC-F6400H pruža proširenu paletu boja nudeći upotrebu CMYK-a, uz izbor između fluorescentno roze i fluorescentno žute, svetle cyan i svetle magente ili narandžaste i ljubičaste. To znači da, kao Epsonov prvi 6-bojni 44-inčni štampač za sublimaciju boje, SC-F6400H otvara vrata proširenom spektru potencijalnih primena za tekstil i čvrste podloge.

 

Možda jedan od najzanimljivijih proizvoda na štandu Epsona je i dugoočekivani SureColor SC-V7000. Prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson koji omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene, nudeći izuzetan kvalitet slike i fleksibilnost štampanja na velikom broju različitih materijala.

 

Pored njega, posetiocima je predstavljen i resin ink štampač velikog formata SC-R5010. Kao jedan od značajnih noviteta u industriji prezentovan je SC-F3000 koji štampa direktno na odeću, sa visokim nivoom tačnosti i bez obzira na vrstu materijala, što ga čini sjajnim rešenjem za sve one kojima je efikasnost na prvom mestu. Na kraju, za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, našao se SC-F100 , prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju boje.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela