Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson u Beogradu pokazao nove uređaje iz T-serije bežičnih štampača velikog formata

Kompanija Epson danas je na Grafima sajmu u Beogradu prikazala četiri nova uređaja iz T-serije štampača velikog formata. Radi se o modelima SureColor SC-T3100 i SC-T5100 koji nude brzinu, preciznost i pouzdanost u ultra-elegantnom, kompaktnom dizajnu, kao i o modelima SC-T3400 i SC-T5400, tehničkim štampačima profesionalnih performansi.

Bez obzira da li se radi o štampanju plakata, linijskih crteža ili reklamne signalizacije, SureColor T3100 i SureColor T5100 nude rešenje za profesionalce širokog spektra delatnosti, uključujući arhitekturu, inženjering, CAD, GIS, obrazovanje, kao i korporativnim ili kućnim korisnicima. Oba modela (24-inčni SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100) dostupni su u desktop ili stojećoj konfiguraciji, a karakterišu ih čist i kompaktan dizajn, zajedno sa pouzdanim performansama štampe specifičnim za Epsonova tehnička rešenja.

 

epsonsurecolorsc-t31002

 

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje štampačima da sami zamenjuju između papira velikog formata i A4 / A3 veličina papira, bez potrebe da korisnik bilo šta radi – idealno rešenje za male kompanije koje imaju višenamenske zahteve za štampanjem u ograničenom radnom prostoru. Osim toga, zahvaljujući integrisanom bežičnom i Wi-Fi Direct povezivanju, korisnici mogu lako da štampaju i sa tableta ili pametnih telefona, ili da koriste novi 4.3-inčni LCD ekran u boji sa jednostavnim i intuitivnim menijem i navigacijom.

„Zadovoljstvo mi je da u Beogradu pokažem naše najnovije SureColor T3100 i T5100 modele koji su dizajnirani za inovatore – inženjere, dizajnere, arhitekte i sve one druge koji traže kompaktni štampač velikog formata, koji će se lepo uklopiti u njihov radni prostor“, rekao je Dankan Ferguson, izvršni direktor za prodajna i poslovna odeljenja pri kompaniji Epson Europe u oblasti profesionalne štampe i robotike. „Nadovezujući se na najnovije Epsonove tehnologije za pružanje vrhunskih performansi štampe, novi štampači omogućuju korisnicima da bežično prave tačne i živopisne otiske, sa tableta i pametnih telefona, praktično bilo gde.“

Epsonovu ponudu u T-seriji uređaja na idealan način upotpunjuju takođe prikazani 24-inčni SureColor SC-T3400 kao i 36-inčni SureColor SC-T5400, usmereni ka poslovnim korisnicima koji cene preciznost i pouzdanost, uz impresivni ukupni trošak vlasništva. Ako ste inženjer ili arhitekta, ili radite sa topografskim planovima, menadžmentom gradskih planova ili teritorijalnim studijama, neophodno vam je precizno, tačno, pouzdano i detaljno štampanje. Ova dva modela dizajnirana su upravo da odgovore na potrebe onih profesionalaca čija je reputacija izgrađena na preciznim štamparskim otiscima, svaki put, bez izuzetka.

Dankan Ferguson je tokom prezentacije uređaja na Grafima sajmu istakao: „Jednostavno je, tehnologija je tu kako bi vas učinila što produktivnijim. Bilo da radite na detaljnim CAD crtežima, reklamnim posterima ili nečemu trećem, SureColor SC-T3400 i SureColor SC-T5400 daju impresivne rezultate. Produktivnost je dodatno poboljšana i uz pomoću velikih kapaciteta kertridža za mastilo i četiri boje UltraChrome KSD2 mastila koje je i vodootporno.“

„Veoma smo zadovoljni našim najnovijim uređajima T-serije, koji dodatno proširuju Epsonov već impresivni asortiman tehničkih štampača. Napravljeni uz pomoć naših tehnologija koje pružaju vrhunske performanse štampe, savršeno se uklapaju u većinu poslovnih okruženja, a korisnicima omogućuju da bežično štampaju sa tableta ili pametnih telefona,“ zaključio je Dankan, koji je na Epsonovom štandu na Grafima sajmu osim novih uređaja T-serije, pokazao i pregršt drugih rešenja koja kompanija nudi u oblasti profesionalne štampe poput sublimacijskih štampača, DTG printera za direktnu štampu na tekstilu, foto štampača i drugih.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela