Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » EPSON sa pobedničkim timom

Kompanija Epson, svetski lider u štampi, vizuelnim komunikacijama i proizvodnji rešenja za standardne i poslovne korisnike najavila je dugoročno globalno partnerstvo sa pobedničkom ekipom svetskog prvenstva FIA Formula One 2014. – Mercedes AMG Petronas Formula One™ timom. Epson postaje zvanični partner MERCEDES AMG PETRONAS tima, kome doprinosi svojom ekspertizom u oblasti inkdžet štampača, skenera, 3LCD projektora i nosivih uređaja, uključujući i pametne naočari i uređaje za praćenje zdravlja i sportskih aktivnosti. Epsonov logotip će biti vidljiv na bolidima, kacigama i uniformama vozača ekipe Mercedes AMG Petronas, kao i na vizirima i uniformama Luisa Hamiltona i Nika Rozberga u novoj sezoni 2015.

 

PR_Epson partners with Mercedes_1118162_2270869_1024_683_15_01_29_Filming_Day_Release_IMG_6

 

“Veoma smo ponosni što zvanično partnersto sa ekipom Mercedes AMG Petronas poboljšava globalni imidž našeg brenda”, izjavio je predsednik kompanije Epson, Minoru Usui. “Ovo partnerstvo spaja dva svetski poznata brenda koja su posvećena neprestanom inoviranju, osvajanju vodećih pozicia i kreiranju proizvoda i usluga koje prevazilaze očekivanja poslovnih partnera širom sveta.”

Toto Volf, direktor Mercedes-Benz Motorsporta je izjavio: “Veliko nam je zadovoljstvo što ekipa Mercedes AMG Petronas formula jedan tima započinje saradnju sa Epsonom u trenutku kada se zahuktavaju pripreme za sezonu 2015. Uvek je zadovoljstvo srađivati sa vizionarskim kompanijama, a Epsonovi proizvodi će se prirodno nadovezati na naše aktivnosti u trkama i proizvodnji.

Epson koristi inovativne tehnologije i to se savršeno poklapa s našim aktivnostima u Formuli 1. Željno iščekujemo ne samo novu sezonu, već i naredne godine u kojima ćemo sarađivati s Epsonom.”

Ovo partnerstvo takođe spaja dve organizacije koje nastoje da smanje uticaj na životnu sredinu. Primera radi, Epson nastoji da do 2050. godine smanji emisiju CO2 za 90%, kako u proizvodnim procesima tako i smanjenjem uticaja samih proizvoda tokom rada. Hibridni bolid Mercedes AMG Petronas F1 W05 F1, koji je učestvovao u sezoni 2014, bio je za 30% energetski efikasniji u odnosu na prethodni model i dao je značajan doprinos konstruisanju Mercedesovih putničkih automobila poput modela S 500 Hybrid Plug In.

Kalendar trki F1 za 2015.: http://www.formula1.com/races/calendar.html

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela