Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson proširuje svoj SurePress asortiman štampača za etikete

Epson je proširio SurePress seriju digitalnih štampača za etikete najavljujući dva značajna dodatka ovoj liniji proizvoda. Jedan od njih je novi SurePress L-6534 štampač sa narandžastim mastilom, koji nudi proširenu paletu boja, visoku produktivnost i kvalitet štampe. Drugi je velika nadogradnja SurePress 4000 serije sa novim L-4733A/AV. Sa novim sistemom mastila i poboljšanjima procesa sušenja, ovaj model obezbeđuje veću produktivnost na filmskim podlogama. Ovi napretci bolje pozicioniraju SurePress UV štampače sa mastilom i vodenim mastilom da zadovolje potrebe kupaca u sektorima od hrane i pića, preko kozmetike i farmaceutskih proizvoda, do industrijskih i kućnih proizvoda.

 

1 epson

 

Novi SurePress L-6534VV sa narandžastim mastilom dopunjuje postojeći L-6534VW sa digitalnim lakom, pružajući brzinu štampe do 50 metara u minuti kada su u pitanju poslovi velikog obima.

Korišćenjem modela CMYK Plus sa narandžastim mastilom za proširenje raspona boja, uz belo mastilo visoke neprozirnosti koje je standardno uključeno, korisnici mogu preciznije da reprodukuju spot boje. Digitalna štampa koristi Epsonov LED UV sistem za fiksiranje za kontrolu širenja mastila za finije gradacije tonova, oštrije slike i živopisne boje. Ovo podiže tačnost i konzistentnost boja na nove nivoe, pružajući kupcima prilagođenije izbore koji će zadovoljiti njihove zahteve. L-6534VV sa narandžastim mastilom štampa na širokom spektru papirnih i filmskih podloga i nudi niske troškove rada i visoku produktivnost. Interfejs panela osetljivog na dodir pojednostavljuje rad, a proizvod takođe poseduje Epson-ovu tehnologiju za verifikaciju mlaznica (NVT) i automatsko održavanje glave, kako bi se smanjio gubitak i minimizirala ručna intervencija operatera.

Značajna nadogradnja serije 4000 je uvođenje SurePress L-4733A/AV. Serija 4000 je široko poznata po tome što pruža visok nivo kvaliteta i pouzdanosti i jedinstvena je u korišćenju mastila na bazi vode koje može da štampa i na papirnim i na filmskim podlogama.

Sa SurePress L-4733A/AV sistem AK mastila je dalje razvijen kako bi ponudio poboljšanu sposobnost vlaženja i pružio niz prednosti, kao što su poboljšani kvalitet slike i stabilnost boje. Ovo omogućava pretvaračima etiketa i komercijalnim štampačima da postignu veću produktivnost i pouzdane performanse na većem broju podloga.

SurePress L-4733A/AV koristi CMYKOG set mastila, koji nudi širok spektar boja za odličnu tačnost i zasićenost boja, a uključivanje belih i nepremazanih crnih mastila proširuje fleksibilnost podloge. Nove automatizovane funkcije održavanja dodatno smanjuju vreme zastoja kako bi se poboljšala produktivnost i pouzdanost.

Epson proizvodi sopstvena mastila i može da kontroliše svaki aspekt proizvodnje. Kompanija je značajno investirala u sisteme i procese higijenske kontrole i primenjuje dobre prakse proizvodnje. Mastila serije SurePress 6000 i 4000 su u skladu sa evropskim propisima za materijale za pakovanje hrane.

Asortiman SurePress-a takođe podržava Epson Remote Diagnostics kako bi korisnici SurePress-a mogli da rade sa vrhunskim performansama u svakom trenutku. „Epsonov asortiman presa za etikete SurePress ima svetsku reputaciju za kvalitet i svestranost“, rekla je Trish Jones, menadžer proizvoda za SurePress u Epson Europe. „Mi kontinuirano razvijamo našu tehnologiju, a ova najava pokazuje našu jasnu posvećenost ispunjavanju rastućih potreba kupaca.“

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela