Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson predstavlja svoju najnoviju liniju elegantnih prenosivih štampača računa i štampača u boji za etikete za prodavce

Epson, vodeći proizvođač POS štampača u Evropi, prvi put će predstaviti svoje novo Cloud rešenje za POS štampače, dizajnirano kako bi pružilo bolju povezanost, poboljšano korisničko iskustvo sa boljim operativnim efikasnostima i ekološkim učinkom.

Epson će takođe predstaviti svoju inovativnu liniju štampača etiketa u boji – ColourWorks, koji uključuje modele CW-C4000 i CW-C6000, koja omogućava bolju štampu etiketa u maloprodaji korišćenjem boja i pokazala kako onlajn trgovci mogu pretvoriti standardne crno-bele etikete u žive, šarene i privlačne marketinške alate.

Ključne karakteristike na Epson štandu (D40, hala 9) na ovogodišnjem EuroCIS-u:

  • Najnoviji model iz serije mobilnih POS štampača TM-m30, dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe specijalizovanih prodavaca, malih restorana, kafića, štandova sa hranom i kioska. Sa potpuno novim, elegantnim dizajnom, novi TM-m30III zadržava svu funkcionalnost i kompaktnost prethodnih modela, dok dodaje modernu opciju povezivanja (USB tip-C) i poboljšanu brzinu.
  • Epsonova nedavno unapređena serija TM-P prenosivih termalnih štampača za račune. Proizvodi ne samo da će dodatno poboljšati korisničko iskustvo na postojećim tržištima, kao što su maloprodaja i ugostiteljstvo, već će i pružiti nove mogućnosti, poput primene u vozilima. Svi proizvodi u seriji TM-P mogu se držati u ruci, montirati na pojas ili nositi preko ramena (opcionalni dodaci) i uključuju Desktop Mode (gumene nogare), kao praktičnu alternativu fiksnom štampaču.
  • TM-m30II-SL razvijen je direktno kao odgovor na zahteve tržišta i korisnika. Novi mPOS štampač prelepog dizajna je i nedavni dobitnik prestižne iF-World Product Design nagrade. TM-m30II-SL ima nizak profil, vrlo stabilan i ergonomski dizajn sa fleksibilnom postavom koja se lako može pričvrstiti na zid ili tablet, ali i ukloniti po potrebi.
  • Inovativni asortiman Epson štampača u boji ColourWorks, koji uključuje modele CW-C4000 i CW-C6000, dizajniran je kako bi unapredio etiketiranje u boji u maloprodajama. Epson će prikazati kako prodavci mogu pretvoriti standardne crno-bele etikete u živopisne marketinške alate koji takođe pomažu u optimizaciji logistike, smanjenju grešaka, kao i smanjenju troškova povezanih sa dostavom i upravljanjem inventarom. Epson će demonstrirati jedinstvene prednosti korišćenja bojenih etiketa za dostavu u e-trgovini i pokazati kako boja može transformisati angažovanje kupaca. Takođe će dočarati kako boje etiketa mogu koristiti supermarketima prilikom vaganja i pakovanja svežih prehrambenih proizvoda.
  • Najnoviji Epson TM-L100 liner free štampač dizajniran je da se savršeno uklopi u bilo koji ambijent. Sa elegantnom metalnom prednjom pločom koja se uklapa u bilo koji kuhinjski dekor, kompaktni štampač ima malu površinu koja ne zauzima dragoceni prostor na pultu. Nova površina od silikonskog laminata čini proizvod lakim za čišćenje i sprečava nalepnice da se lepe za njega. Jednostavan za korišćenje, efikasan i pouzdan, TM-L100 liner free štampač  dizajniran je posebno za etiketiranje u prodavnici, ponudu za poneti i dostavu. Štampač proizvodi jasne, čitljive nalepnice bez potrebe za skidanjem podloge i podržava medije sa širokim spektrom lepkova (npr. trajni, odvojivi, otporni na ekstremne temperature).
  • Posetioci Epsonovog štanda takođe mogu videti specijalnu demonstraciju „robota za etikete“ korišćenjem dva ColorWorks štampača, pametne kamere i Epson robota. Demonstracija prikazuje kako se roboti mogu koristiti za etiketiranje u farmaceutskoj industriji koja zahteva prilagođene nalepnice za organizatore različitih veličina lekova. Automatizovani proces uklanja potrebu za ljudskim rukovođenjem, neophodnu za određene lekove čime se eliminiše potencijalna ljudske greške prilikom etiketiranja.

„Srdačno pozivamo sve da posete naš štand na EuroCIS-u,” istakao je Tvrtko Ljubić, Business System menadžer za regiju Balkana, Epson. „Kao globalni lider u tehnologiji štampe za mobilne POS uređaje, Epson je izgradio reputaciju kao partner biznisa zahvaljujući svojim inovativnim i namenskim rešenjima koja zadovoljavaju njihove potrebe. Ove godine na EuroCIS-u, Epson predstavlja novo cloud rešenje za svoje POS štampače, zajedno sa serijom novih štampača računa i unapređenjima koja pokazuju našu kontinuiranu posvećenost poboljšanju kroz slušanje potreba tržišta”.

Jacob Kalergis, menadžer proizvoda za etiketiranje u Epson Europe, dodao je: „Zaista smo uzbuđeni što možemo da pokažemo kako etikete u boji mogu u potpunosti da transformišu maloprodajnu ponudu i podstaknu bolje i profitabilnije angažovanje kupaca. Uvođenjem boje na etikete, prodavci mogu da prenesu informacije na zanimljiviji način, poboljšaju vidljivost brenda, povećaju svest o posebnim popustima i ponudama, pa čak i skrenu pažnju kupaca na osnovne zdravstvene informacije kao što su alergeni i ishrana.”

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela