Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju 3LCD projektora visokog lumena na ISE 2022

Epson, vodeći globalni brend projektora i lider na tržištu profesionalnih displeja širom EMEA tržišta, otkriće svoju najnoviju generaciju kompaktnih, efikasnih i ultra laganih 3LCD projektora od 20.000 lumena na ISE sajmu u maju 2022. godine.

Nadovezujući se na uspeh svoje serije EB-L20000U, Epson će predstaviti novi asortiman projektora koji nude značajne prednosti, uključujući smanjenu veličinu i težinu, lakšu instalaciju i podešavanje, pojednostavljeno održavanje, odličan kvalitet slike i istinske ekološke prednosti.

Više detalja o ovoj seriji i svim novim karakteristikama uređaja biće otkriveno na štandu 3J100 na ISE-u u maju.

 

Epson - TODA - PR - 05

 

„Veoma smo uzbuđeni što možemo da predstavimo našu najnoviju generaciju ultra-lakih, kompaktnih projektora visokog lumena na ISE sajmu“, dodaje Massimo Pizzocri, potpredsednik odeljenja za prodaju i marketing video projektora u kompaniji Epson. „Uveren sam da će ova nova 3LCD platforma za ekrane postati merilo u industriji za kvalitet i fleksibilnost, ne samo da će uštedeti vreme instalacije i troškove isporuke, već i smanjiti uticaj na životnu sredinu za važan i rastući tržišni segment od 20.000 lumena“.

„Kao vodeći svetski proizvođač projektora, veoma pažljivo smo slušali naše kupce i verujemo da nova serija projektora odgovara potrebama tržišta za kompaktnijim, lakšim, pouzdanim i svestranim rešenjima za projekcije visokog lumena koje štede prostor.“

Druge atrakcije na Epsonovom štandu na ISE ove godine uključuju:

  • Profesionalnu „laboratoriju“ za displej u kojoj se kupcima nudi pomoć pri instalaciji za testiranje podešavanja sa više projektora kao što su EPPT mešanje, EPPT slaganje i jednostavno slaganje.
  • Imerzivni prostor za video konferencije od 360 stepeni u partnerstvu sa integratorom i programerom softvera Igloo, demonstrirajući novo interaktivno rešenje za virtuelne i fizičke sastanke.
  • Vrhunski 4K kućni bioskop.
  • Lak za korišćenje, prenosivi plug & play pametni nameštaj za prezentacije i video konferencije u partnerstvu sa Artome-om.
  • Predstavljanje projektora serije PU1000 i L700.

Nova serija EB-PU1000 se zasniva na uspehu Epsonove serije EB-L1070U i uključuje varijante od 6.000, 7.000, 8.500 i 10.000 lumena koje nude WUXGA rezoluciju sa 4K poboljšanjem, HDR-om i naprednim funkcijama instalacije. Nova serija EB-L700 nudi opseg osvetljenosti od 5.200 – 7.000 lumena bele boje i izlaz svetlosti u boji (CLO) i uključuje naprednu instalaciju i povezivanje. Takođe dolazi sa novim modelom kratkog dometa.

„Veoma nam je drago što ćemo ovog maja na ISE predstaviti najnovija dostignuća u tehnologiji Epson 3LCD projektora,“ nastavio je Massimo Pizzocri. „ISE sajam se očekuje već duže vreme i kako se industrija oporavlja od pandemije, zaista se radujemo što ćemo se ponovo sastati licem u lice sa svim našim brojnim klijentima, partnerima, kolegama iz industrije i prijateljima u Barseloni.

„Epson upućuje veoma toplu dobrodošlicu svim posetiocima ISE-a i radujemo se što ćemo vas uskoro videti.“

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela