Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » EPSON na sajmu IFA 2014 u Berlinu

Kompanija EPSON, svetski tehnološki lider i inovator, predstavila je na sajmu IFA 2014 u Berlinu svoje najnovije proizvode, uključujući najmanji i najlakši inkdžet štampač A4 formata, model WorkForce WF-100W. Kao lider na tržištu projektora još od 2001. godine, Epson je takođe najavio tri nova visoko-kvalitetna 3LCD projektora za kućni bioskop koji, zahvaljujući naprednim funkcijama i karakteristikama, pružaju velike i dobro osvetljene slike intenzivnih boja.

Hans Dumer, direktor sektora za uređaje za proizvodnju i prikaz slike, u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “IFA je za nas sjajna prilika da predstavimo najsvežije inovacije jer ovde se sastaju ključni prodavci, kupci, mediji i poznavaoci ove industrije. Model WF-100W je za nas nova kategorija i prvi uređaj na svetu ovog tipa, dizajniran da odgovori na najvažniju potrebu korisnika – štampanje u pokretu. Pored toga, drago nam je da sa projektorima EH-TW6600W, EH-TW6600 i EH-TW570 podižemo nivo kvaliteta slike, donoseći iskustvo 2D i 3D bioskopa u domove ljubitelja kućne zabave.”

 

epson-wf-100w

 

Model WorkForce WF-100W, najmanji i najlakši inkdžet štampač A4 formata,  takođe je i prenosni uređaj. Poseduje integrisanu bateriju koja se može dopuniti bilo gde preko USB kabla ili AC adaptera. Dimenzije ovog štampača su 309x154x61mm a težina svega 1,6kg. WorkForce WF-100W je ujedno i jedini prenosivi štampač koji ima LCD ekan i koji koristi pigmentna mastila u svim bojama, za rezultate koji su postojani, otporni na razmazivanje i koji se brzo suše. Takođe je veoma jednostavan za korišćenje i jedini je prenosivi štampač sa Wi-Fi i Wi-Fi Direct konekcijom1. Poseduje Epson Connect softver koji obezbeđuje korišćenje Epson iPrint i Email Print aplikacija. Takođe je kompatibilan sa aplikacijama Google Cloud Print Apple AirPrint.

Upravo iz tih razloga je WF-100W idealan za sve oblasti rada koje zahtevaju štampanje dokumenata, faktura i ugovora van kancelarije s obzirom na to da se može koristiti u vozilu, kod kuće ili u kancelariji klijenta.  Iako je WF-100W dizajniran za rad u pokretu, Wi-Fi konektivnost i skromne dimenzije mogu biti karakteristike koje su dopadljive i poslovnim korisnicima koji žele mali, vizuelno privlačan štampač u kancelariji.

 

EH-TW6600

 

Ljubitelji kućnog bioskopa biće impresionirani novim, kvalitetnim projektorima koji pružaju HD iskustvo velikog platna, živopisne slike i jarke boje, za potpuni bioskopski užitak kod kuće. Novi modeli projektora za kućni bioskop, EH-TW6600W i EH-TW6600 idealni su kako za ljubitelje velikog platna koji žele da gledaju najnovije HD sadržaje, tako i za novajlije na polju kućnog bioskopa. Ova dva modela visokog kvaliteta su savršena za gledanje filmova, praćenje sportskih događaja i gejming, nudeći sve one fantastične karakteristike jednog projektora iz više klase po pristupačnoj ceni. Rezolucija kod oba modela iznosi 1080p i daje jasne i verodostojne slike odlične osvetljenosti u 2D i 3D režimu rada, postižući jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji. Poseduju sedam preciznih kolor režima i automatsko podešavanje boja. Jednostavni su za instalaciju i korišćenje, sočivo se može pomerati za lakše pozicioniranje, te ih čak i korisnici koji nemaju iskustva mogu uživati u svim prednostima odmah nakon kupovine.

 

EH-TW570 je HD-ready 3LCD projektor rezolucije 720p koji prikazuje 2D i 3D sadržaje. Sa 3000 lumena ujedno ima i najjače osvetljenje od svih Epson projektora za kućni bioskop, uz jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji.  Poseduje 4 kolor režima koji obezbeđuju najkvalitetniju projekciju u bilo kom ambijentu, kao i dva kolor režima za 3D. Životni vek lampe je dugotrajan i iznosi 5,000 sati u normalnom i 6,000 sati u eko režimu, što znači da gejmeri, filmofili i ljubitelji sporta mogu dugo uživati u sadržajima do iduće zamene lampe.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela