Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson Europe i SEGA of America udružuju se kako bi obeležili izlazak igre Sonic Frontiers

Kompanija Epson najavila je partnerstvo sa SEGA of America u cilju predstavljanja Sonic Frontiers, akciono-avanturističke platformske igre čiji je glavni lik Sonic. U okviru kampanje će se koristiti Epson projektori za kućni bioskop, koji predstavljaju idealnu dodatnu opremu za sve igrače koji žele da uživaju u adrenalinskoj igri velike brzine.

Sledeće godine, u okviru kampanje navedeni projektori biće istaknuti širom Evrope na prodajnim materijalima Epsona, u prodavnicama, ali i onlajn, kao i na društvenim mrežama i u video zapisima o proizvodima. Glavno lice kampanje je Usain Bolt, najbrži čovek na svetu i Epson ambasador, koji je prikazan kako uživa igrajući Sonic Frontiers.

 

SEGA partnertstvo - fotografija

 

Epsonovi novi projektori za kućni bioskop, EH-LS800 i EH-TV6250 predstavljeni su ranije ove godine i pružaju impresivno iskustvo velikog ekrana u vašem domu. Oba modela čine savršene partnere za igranje zahtevnih video igara, što im omogućava kvalitet slike u 4K PRO-UHD rezoluciji. Projektori mogu da isprate velike brzine promene slike na ekranu, koje će omogućiti igračima da uživaju u najnovijim Sonicovim avanturama na misterioznim ostrvima Starfall.

Sonic Frontiers vodi igrače u ekspediciju kroz svet brze akcije, avanture i misterije preko pet ostrva sa raznolikim pejzažima – savršena pozadina za ove projektore.

EpicVision Ultra EH-LS800B i EH-LS800W su Epsonovi prvi modeli ultra kratkog dometa, koji omogućavaju pozicioniranje blizu zida. Dostupni u crnoj i beloj boji, ovi projektori nude solidnu mešavinu visoke osvetljenosti, odličnog kvaliteta slike i svestranosti zahvaljujući Epsonovoj tehnologiji laserskog izvora svetlosti. 4K PRO-UHD rezolucija projektora takođe daje oštru sliku koja će prikazati glavnog junaka Sonica gotovo relistično. Projektori se lako postavljaju i koriste, nudeći odličnu zamenu za tradicionalni TV. Oni se uklapaju u najmanju dnevnu sobu i isporučuju veličine slike od 80” do 150”, na samo 2,3 cm od zida. Dolaze sa novim namenskim ulazom za video igre koji obezbeđuje brzinu ulaznog kašnjenja ispod 20 ms i idealni su za TV emisije, filmove, sport i još mnogo toga.

Ugrađeni AndroidTVTM u projektore pruža strimovanje, prebacivanje i pametnu kontrolu, zajedno sa zadivljujućim zvukom YAMAHA zvučnika, pružajući celovito audio iskustvo bez potrebe za dodatnim spoljnim zvučnicima. EH-TV6250 početni nivo 4K PRO-UHD projektor takođe dolazi u elegantnom novom zakrivljenom dizajnu po pristupačnoj ceni, omogućavajući igračima da uživaju u Sonic Frontiers-u bilo gde u domu zahvaljujući objektivu koji može da se pomera vertikalno.

„Ne možemo da zamislimo bolji način da prikažemo mogućnosti naših novih projektora od partnerstva sa SEGA of America oko igre Sonic Frontiers“, rekla je Lusi Breket marketing menadžer za proizvode iz kompanie Epson Europe. „Akcione igre čiji je glavni junak popularni jež Sonic su brze i poznate po raznobojnom koloritu i savršeno odgovaraju našim projektorima. Bilo da želite da promenite ustaljeni način igranja video igara ili pronađete adekvatnu zamenu za TV, Epsonovi novi projektori su sjajno rešenje po pristupačnoj ceni.”

Epson će kupcima ponuditi priliku da osvoje Sonic Frontiers. Za više informacija posetite Epson Facebook ili Instagram stranicu. Sonic Frontiers je sada dostupan na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X,Xbox One, Nintendo Switch i Steam. Da biste naručili igru, posetite: https://frontiers.sonicthehedgehog.com/ .

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela