Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Ekskluzivna kolekcija igračaka sa LG tematikom na ovogodišnjem sajmu

LG Electronics (LG) i PLAYMOBIL, čuveni nemački proizvođač igračaka, na ovogodišnji IFA sajam donose ekskluzivnu kolekciju igračaka sa LG tematikom. Prelepe minijaturne figure od sledeće godine biće dostupne na velikom broju onlajn i oflajn događaja usklađenih sa posvećenošću kompanije LG u stvaranju F.U.N (first, unique and new – prvog, jedinstvenog i novog) korisničkog iskustva.

 

LG & PLAYMOBIL 1

 

U Lifestyle zoni sajma među najnovijim kućnim aparatima kompanije LG – biće izložene i tri potpuno nove figure likova koje su kreirale kompanije LG i PLAYMOBIL. Tu su: Henri koji vodi računa o bezbednosti i uvek je spreman da pomogne (poznat i kao „LG Man“), popularna lifestyle i kulinarska influenserka Nora i modni trendseter J. J. Ovaj trio će moći da živi udobnim, minimalističkim načinom života uz pomoć minijaturnih verzija igračaka inovativnih uređaja kompanije LG, uključujući mašine za pranje veša, InstaView™ pećnice i InstaView frižidere, kao i WashTower.

Simpatični likovi i minijaturni uređaji biće prisutni i na društvenim mrežama, pojavljujući se kroz zabavne sadržaje.

„Oduševljeni smo što posetiocima IFA pružamo kratak pregled naše fantastične nove kolekcije igračaka, kreirane u saradnji sa nemačkim PLAYMOBIL-om“, rekao je Roh Soo-kie, šef komunikacija kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution „Potrošači će od sledeće godine na događajima moći da kupe i svoj primerak kolekcionarskih, malih igračaka. Nastavićemo da nudimo interaktivne aktivnosti koje pružaju jedinstveno korisničko iskustvo i naglašavaju stalnu posvećenost kompanije LG inovacijama za bolji život. ”

Posetioci IFA 2022 će od 2. do 6. septembra u Berlinu, moći da saznaju sve o novoj kolekciji igračaka na izložbenom štandu kompanije LG (Hala 18, Messe Berlin).

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela