Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Dvanaesti igrač na utakmici Srbija – Brazil u Moskvi

Kompanija Huawei organizovala je, tokom maja meseca, kreativni konkurs kako bi se svojim korisnicima, kupcima mobilnih telefona P20 serije, zahvalila i ostvarila im jedan od najvećih snova – da prisustvuju velikoj međunarodnoj fudbalskoj utakmici poput one koju igraju Srbija i Brazil u sredu, 27. juna 2018. u Moskvi.

 

P20 tim

 

Kako bi ovaj doživaljaj bio upotpunjen ne samo navijanjem, nego i osećajem zajedništva i jedinsta, kompanija je svim putnicima, članovima Huawei P20 tima, obezbedila posebne dresove znajući koliko je navijačka strast velika, a podrška sa tribina značajna u ključnim momentima najveće borbe. Dresovi na sebi imaju broj dvanaest, koji simbolično poručuje našim fudbalerima da uz sebe imaju i dvanaestog igrača koji će istorijski meč u Moskvi „igrati” sa njima, ali sa tribina.

Direktor Huawei Device za region Balkana, gospodin Džordž Zang, prokomentarisao je ovaj gest kompanije: „Nisam neko ko igra fudbal redovno, ali redovno navijam i znam koliko je pripadnost i povezanost bitna. Potrebno je da i mi, navijači, osećamo da doprinosimo timskom uspehu iako navijamo sa tribina. Osim toga, momcima na terenu podrška sa tribina može da bude od ključnog značaja u prelomnim trenucima utakmice. Zbog toga znam da će momci sigurno biti jači, jer imaju podršku dvanaestog igrača, Huawei P20 tima, koji će ostaviti srce na terenu zajedno sa njima i bude im istinski podstrek.”

Huawei poziva sve zainteresovane da iskoriste priliku da Vide više i isprate dešavanja van terena na zvaničnoj Huawei stranici @huaweimobilers zahvaljujući poznatom sportskom TV licu Aleksandru Stojanoviću. Tokom utakmica koje igra domaći tim on će se uključivati uživo kako bi svim pratiocima Huawei kanala omogućio da Vide više i osete atmosferu koja je obuzela celu Rusiju, ali i Srbiju tokom poslednjih nedelju dana.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela