Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Domaći proizvođač električnih bicikala na najvećem sajmu u Evropi!

I ove godine tržište električnih bicikala beleži značajan rast u prodaji, čak toliki da pojedina tržišta imaju značajno veću potražnju od aktuelne ponude. Razloga zašto je to tako je mnogo, a jedan od ključnih je i taj što se zemlje zapada okreću ka eko politici pružajući brojne pogodnosti prilikom kupovine eko vozila, električnih bicikala i elektro trotineta. Svest o zaštiti životne sredine se iz dana u dan podiže na viši nivo, ne samo edukacijom već i jasno definisanim zakonima. To u velikoj meri utiče na popularizaciju električnih prevoznih sredstava.

Električni bicikli trenutno su najbolji izbor za kupovinu – povoljniji su od električnih automobila i fleksibilniji, a i efikasniji su od elektro skutera. Sa njima se lako zaobilaze gradske gužve, jednostavno se parkiraju i što je najvažnije imaju najmanju potrošnju energije po pređenom kilometru. Nisu podložni registraciji i imaju minimalne zahteve po pitanju održavanja. Mnogo je prednosti električnih bicikala, kao i mnogo zabave koju donose svojim vlasnicima.

 

E-prime-bicikl

 

E prime na prestižnom EUROBIKE sajmu!

Naš jedini domaći proizvođač električnih bicikala kompanija E prime u svojoj ponudi ima odlična rešenja različitih cenovnih kategorija nastala kao proizvod razvoja domaćih dizajnera i konstruktora. Pojedini E prime modeli električnih bicikala kao što su Effecto i Effecta naišli su na sjajan odziv domaćih kupaca i potrošača u regionu, a kompanija sada vidi mogućnost lansiranja ovih i ostalih modela i van granica Balkana. Zato je logičan potez bio predstavljanje modela na predstojećem EUROBIKE sajmu bicikala i električnih bicikala u Nemačkoj u Friedrichshafen-u od 4 do 7 septembra 2019 godine.

“Na ovom prestižnom sajmu E prime vidi mogućnost velikog iskoraka ka ostalim tržištima i približavanje svog proizvodnog programa kupcima iz Evrope, ali i kupcima sa drugih tržišta. Znamo da je potražnja za električnim biciklima veoma velika u Evropi i svetu, a isto tako znamo i da smo više nego konkurentni i da imamo odlične proizvode koji u svakom pogledu mogu da pariraju inostranim proizvođačima. Kvalitet i konkurentnost jesu naši glavni aduti na predstojećem EUROBIKE sajmu.”– izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

Kao jedini domaći izlagač elektro bicikala na EUROBIKE sajmu kompanije E prime će u periodu trajanja sajma omogućiti svim posetiocima istog da se detaljno upoznaju sa kompletnom aktuelnom E prime ponudom, da probaju električne bicikle i osete sve njihove prednosti u odnosu na konkurentska rešenja. Kao glavnu premijeru E prime će na sajmu predstaviti električni bicikl Cargo koji je dizajniran za kurirske službe i dostavljače hrane.

Vidimo se na sajmu!

Više o kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela